ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ο Γ. Τσομπάνογλου για το "νέο" Πανακρωτηριακό

Τις δύο εβδομάδες προετοιμασίας κλείνει το Σάββατο (10/8) με το φιλικό κόντρα στον Ρεθυμνιακό ο Πανακρωτηριακός. Ευχαριστημένος για την πορεία των προπονήσεων δηλώνει στο athlitikο ο προπονητής των πρωταθλητών Χανίων, Γιώργος Τσομπάνογλου.

Ο κ. Τσομπάνογλου μιλά για το νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και την παρθενική συμμετοχή για τον Πανακρωτηριακό στην κατηγορία, ενώ αναφορά κάνει και στις μεταγραφές, σημειώνοντας ότι το ρόστερ εν πολλοίς έχει ολοκληρωθεί.

Ακολουθούν οι δηλώσεις από τον τεχνιό του Πανακρωτηριακού.

Για την προετοιμασία: «Αν εξαιρέσουμε κάποια θέματα μικροτραυματισμών είμαι πολύ ευχαριστημένος από την πορεία μέχρι τώρα της προετοιμασίας, τη διάθεση των ποδοσφαιριστών και το ζήλο που καταβάλλουν καθημερινά. Φτάνουμε στο τέλος της δεύτερης εβδομάδας προπονήσεων, η οποία θα κλείσει με φιλικό το Σάββατο (10/8) με τον Ρεθυμνιακό».

Για το νέο πρωτάθλημα και την συμμετοχή του Πανακρωτηριακού: «Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία στις τάξεις της ομάδας, με δεδομένο ότι ανεβαίνουμε ως πρωταθλητές. Από την άλλη, είμαστε πλήρως συνειδητοποιημένοι για το τι πρόκειται ν’ αντιμετωπίσουμε. Ακόμα υπάρχει μια εκκρεμότητα σε ό,τι αφορά τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος. Σίγουρα θα πρόκειται για ένα δύσκολο πρωτάθλημα, αλλά ο στόχος για μας είναι να καθιερωθούμε στην κατηγορία. Σαν πρώτη χρονιά θέλουμε να κάνουμε το πρώτο βήμα γι’ αυτό το στόχο».

Για το ότι τελικά θα γίνει ο κρητικός όμιλος: «Αυτό είναι κάτι που μας ευνοεί. Αλλωστε, αυτό ήταν ένα πάγιο αίτημα για τις ομάδες του νησιού σχετικά με το οικονομικό για ν’ απαλλαγούν από τα έξοδα των μετακινήσεων. Απ’ ό,τι ξέρω και οι αθηναϊκές ομάδες είχαν υποβάλλει παρόμοιο αίτημα. Τώρα, το κατά πόσο αυτό θα μας διευκολύνει ή θα μας βάλει παραπάνω δείκτη δυσκολίας, δεδομένο ότι φέτος είναι μόνο 9 ομάδες, θα φανεί στην πορεία, θα το δούμε».

Για τις μεταγραφές και τι απομένει: «Είμαστε πολύ κοντά στο να κλείσουμε το ρόστερ μας. Αυτή τη στιγμή υπάρχει μια εκκρεμότητα στο κομμάτι των μικρών, δηλαδή γεννηθέντες από 2000 και κάτω. Εχουμε τα μάτια και τ’ αυτιά μας ανοικτά για βρούμε 1-2 περιπτώσεις. Από εκεί και πέρα, αν προκύψει κάτι το εξαιρετικό για τους πιο μεγάλους, θα το δούμε».