ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Υποστολή σημαίας...

Η ώρα του αποχωρισμού ήρθε για τον Γιώργο Αδαμόπουλο, που αν και με καταγωγή από τις Σέρρες έγινε "Ακρωτηριανός" προσφέροντας τις υπηρεσίες του στον Πανακρωτηριακό για περίπου 15 χρόνια, σε δύο διαφορετικές θητείες. 

Η πορεία του στο Ακρωτήρι ξεκίνησε το 2003 και έπειτα από δική του επιθυμία, με βάση την ανακοίνωση της ομάδας, ολοκληρώνεται το 2019. Ενδιάμεσος σταθμός του για μία σεζόν (2013-14) η Παλαιόχωρα. 

Ο "Αδαμό" συνέδεσε το όνομά του με τις δύο μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του Πανακρωτηριακού, την κατάκτηση των δύο πρωταθλημάτων, με την πρώτη να οδηγεί για πρώτη φορά στη Δ' Εθνική και τη δεύτερη στο παρθενικό ταξίδι στη Γ' Εθνική.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο ανακοινώνει την από κοινού λύση της συνεργασίας με τον επί σειρά ετών και έναν εκ των αρχηγών της ομάδας μας Γιώργο ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟ.

Στην πολύχρονη παρουσία του στο Ακρωτήρι από το 2003-2019 (με εξαίρεση την χρονιά 2013-14), έχει συνδέσει το όνομά του με την κατάκτηση των δύο (2) πρωταθλημάτων της ομάδας μας, αλλά έχει κερδίσει και τον σεβασμό από συμπαίκτες και αντιπάλους για το ήθος και τον εξαιρετικό χαρακτήρα του.

Αν και επιθυμία της ομάδας μας ήταν να μείνει στο Ακρωτήρι και τα επόμενα χρόνια, ο ίδιος αποφάσισε συνεχίσει σε άλλη ομάδα.

Φίλε Γιώργο, σου ευχόμαστε υγεία και οικογενειακή ευτυχία!

Η πόρτα του Πανακρωτηριακού θα είναι πάντα ανοικτή για σένα!!!

 

karta antonis garden