ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Τρεις νέες ανανεώσεις

Τρεις νέες ανανεώσεις γνωστοποιεί ο Πανακρωτηριακός. Πρόκειται για τους Δημήτρη Καριμπίδη, Αλέξανδρο Μάστορα και Θεόδωρο Τσικουδάκη.

Οι τρεις παίκτες θα συνεχίσουν έτσι να βρίσκονται στο ρόστερ των πρωταθλητών Χανίων, ακολουθώντας την ομάδα τους στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Καριμπίδης είχε την πιο παραγωγική παρουσία εκ των τριών τη σεζόν που πέρασε, αφού έπαιξε σε 25 παιχνίδια, σκοράροντας 6 γκολ, ενώ ο Μάστορας είχε 8 συμμετοχές και 2 γκολ και ο Τσικουδάκης 9 συμμετοχές. «Κάρι, Αλεξ και Τσίκου είμαστε βέβαιοι ότι και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα ανταποκριθείτε στις κοινές μας προσδοκίες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας», τονίζεται, μεταξύ άλλων, στην ανακοίνωση από τον Πανακρωτηριακό.

Οπως αποδεικνύεται, ο Πανακρ/κός ρίχνει το βάρος αυτή τη στιγμή στο να ολοκληρώσει τις ανανεώσεις που τον ενδιαφέρουν και στην πορεία θα ακολουθήσουν οι μεταγραφές. 

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο. με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη ΚΑΡΙΜΠΙΔΗ, Αλέξανδρο ΜΑΣΤΟΡΑ και Θεόδωρο ΤΣΙΚΟΥΔΑΚΗ, εκτιμώντας πέρα από τις αναμφισβήτητες ποδοσφαιρικές τους ικανότητες, το ήθος και την συμπεριφορά τους.

Κάρι, Άλεξ και Τσίκου είμαστε βέβαιοι ότι και την νέα ποδοσφαιρική σεζόν θα ανταποκριθείτε στις κοινές μας προσδοκίες, ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας.

Σας ευχόμαστε μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες στο δύσκολο, άλλα και όμορφο μονοπάτι της Γ' Εθνικής!!!

Υ.Γ.: To be continued...».

karta antonis garden