ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Bασιλομιχελάκης και Μανουσάκης οι πρώτοι

Ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε τις πρώτες του ανανεώσεις για την παρθενική του συμμετοχή στη Γ' εθνική.

Αυτοί είναι οι Στέφανος Βασιλμιχελάκης και Λευτέρης Μανουσάκης που είχαν πολύ σημαντική προσφορά στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΧ για την ομάδα του Ακρωτηρίου.

Ο Βασιλομιχελάκης αγωνίστηκε σε 28 ματς και ήταν ο 3ος σκόρερ της ομάδας με 18 γκολ, ενώ ο Μανουσάκης είχε 28 συμμετοχές και 2 γκολ.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται και οι επόμενες ανανεώσεις με ποδοσφαιριστές που έχει έρθει σε συμφωνία ο Πανακρωτηριακός καθώς και για τις πρώτες του προσθήκες.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

To Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ/Πανακρωτηριακός Α.Ο με μεγάλη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τους Στέφανο ΒΑΣΙΛΟΜΙΧΕΛΑΚΗ και Λευτέρη ΜΑΝΟΥΣΑΚΗ.

Δύο ποδοσφαιριστές που εκφράζουν πλήρως τους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας μας την οποία μεταδίδουν και στις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου σαν προπονητές.

Η συμμετοχή της ομάδας μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Γ' Εθνική και τα νέα δεδομένα με τις ηλικίες των μικρών μας οδηγούν πιο γρήγορα και συνειδητά στο όραμα μας: μια ομάδα που θα απαρτίζεται από Χανιώτες ποδοσφαιριστές και παιδιά των Ακαδημιών μας.

Ο Πανακρωτηριακός εκφράζει το Ακρωτήρι, αλλά θα δώσει βήμα σε κάθε Χανιώτη με φιλοδοξίες και στόχους. Η ομάδα μας έχει αποδείξει πως σέβεται το ποδόσφαιρο σαν άθλημα, επιδιώκει το φίλαθλο πνεύμα και δίνει σημασία στις υποδομές και τη βάση της.

Σεμνά, ταπεινά, με σταθερά βήματα και πίστη ανοίγουμε την πόρτα της Γ εθνικής!

 

karta antonis garden