ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Ικανοποίηση στις τάξεις της πρωταθλήτριας

Με ικανοποίηση υποδέχονται στο στρατόπεδο του Πανακρωτηριακού τις εξελίξεις που προκύπτουν από τη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ να διεξαχθεί όμιλος Κρήτης στη Γ’ Εθνική την αμέσως επόμενη χρονιά. 

 

Οπως είναι γνωστό, η πρωταθλήτρια ομάδα των Χανίων προτιμούσε να αποφύγει τα ταξίδια στην Αθήνα και το πρωτάθλημα να περιοριστεί σε επίπεδο Κρήτης. Ως εκ τούτου το αποτέλεσμα που προκύπτει, ικανοποιεί τον Πανακρωτηριακό και ειδικότερα τη διοίκηση της ομάδας ενώ από ‘δω και πέρα θα πρέπει να αναμένονται σημαντικές εξελίξεις σε ό,τι αφορά το οργανωτικό μέτωπο.

Καλό είναι να σημειωθεί ότι εφόσον τα πράγματα δεν άλλαζαν και παρέμενε ο όμιλος ως είχε, δηλαδή με τις ομάδες της Κρήτης μαζί με αυτές των Αθηνών ή του Πειραιά, ο Πανακρωτηριακός θα βρισκόταν σε μια διαδικασία να δει πώς θα διαχειριστεί το ζήτημα. Μεταξύ άλλων, υπήρχαν και κάποιες σκέψεις να αποσύρει η ομάδα τη συμμετοχή της από το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν είναι και 100% βέβαιο ότι θα συνέβαινε.

Σε κάθε περίπτωση, όλα αυτά δεν ισχύουν πλέον, παρ' όλα αυτά μένει να πάρει σάρκα και οστά η τελική μορφή για τον κρητικό όμιλο, αφού ακόμη δεν αποτελεί απόφαση.

Κατά τ’ άλλα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η επιστροφή στα Χανιά για τον "ισχυρό άνδρα" της ομάδας του Πανακρωτηριακού, Μανώλη Σβουράκη, ο οποίος εδώ και αρκετές ημέρες απουσίαζε σε επαγγελματικό ταξίδι στις ΗΠΑ, αλλά η επιστροφή του αναμένεται πλέον να "τρέξει" τις εξελίξεις.