ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Έδωσαν... ζωή στο γήπεδο Καθιανών (pics)

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής η σημαντική δράση των Ακαδημιών του Ακρωτηρίου "Νοιάζομαι για το περιβάλλον".

Προπονητές, παράγοντες, γονείς και ποδοσφαιριστές των τμημάτων Παίδων, Προπαίδων, Τζούνιορ έδωσαν... ζωή στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καθιανών φυτεύοντας περισσότερα από 100 δέντρα, τα οποία προμηθεύτηκαν από το δασικό φυτώριο Χανίων. 

panakrotiriakos dentrofyteysi2

Στη δράση συμμετείχε και ο διοικητικός ηγέτης των ομάδων του Ακρωτηρίου Μανόλης Σβουράκης, μαζί με την οικογένειά του. 

panakrotiriakos dentrofyteysi15

Η επίσημη ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί (σ.σ. 15/11) η δράση«Νοιάζομαι για το περιβάλλον», όπου μικροί αθλητές από τα τμήματα Παίδων, Προπαίδων και Τζούνιορ, με τους προπονητές τους και αρκετούς γονείς, φύτεψαν στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου Καθιανών, περισσότερα από εκατό (100) δέντρα, τα οποία προμηθεύτηκαν από το δασικό φυτώριο Χανίων.

Πικροδάφνες, κουτσουπιές, μυρτιές, κουμαριές, πρινάρια, δεντρολίβανα και πευκάκια, φυτεύτηκαν, ποτιστήκαν και υιοθετήθηκαν, για να έχουν και την ανάλογη υποστήριξη τα επόμενα χρόνια, ώστε να μεγαλώσουν και να δώσουν ζωή (οξυγόνο) και ομορφιά στην κυψέλη άθλησης του Ακρωτηρίου, το γήπεδο Καθιανών.

Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν στον πρωινό ήλιο, την επαφή τους με τη φύση με μια δραστηριότητα που στην καθημερινότητα μας σπανίζει πλέον, αφού τα μαθήματα, οι υποχρεώσεις και ο ρυθμός της ζωής, μας έχει απομακρύνει από το περιβάλλον.

Στο τέλος, η πολύ όμορφη αυτή δράση έκλεισε με μια μικρή συζήτηση στην οποία τα παιδιά απάντησαν σε ερωτήσεις και πρότειναν τρόπους για να δώσουμε όλοι μαζί αγάπη στη φύση και η φύση θα μας το ανταποδώσει σε ζωή...

Φωτογραφίες από τη δεντροφύτευση

 

karta antonis garden