ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Η επιστολή παραίτησης του Χριστοφή

Έχοντας επιτελέσει σπουδαίο έργο και κάνοντας αθόρυβη δουλειά στο κομμάτι της προβολής της ομάδας μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ο Σταύρος Χριστοφής παραιτήθηκε για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους από την προεδρία του Πανακρωτηριακού.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η επιστολή παραίτησής του:

Με την επιστολή μου αυτή επιθυμώ να ευχαριστήσω θερμά όλα τα μέλη του Δ.Σ για την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, με την εξαιρετικά τιμητική πρόταση σας να αναλάβω τα καθήκοντα του Προέδρου του Πανακρωτηριακού Α.Ο τον Ιούλιο του 2014. Προσωπικοί και κυρίως επαγγελματικοί λόγοι με υποχρεώνουν να υποβάλω την παραίτησή μου από τη θέση του Προέδρου.

Μέσα από την ομαδική δουλειά, την ομοθυμία, την άψογη συνεργασία και το πνεύμα φιλίας, αλλά και χάρη στην οικονομική στήριξη του Αντιπροέδρου Μανώλη ΣΒΟΥΡΑΚΗ και της εταιρείας ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε, κατορθώσαμε όλοι μαζί να αναδείξουμε και πάλι την ποδοσφαιρική ανάπτυξη του Ακρωτηρίου, να διασφαλίσουμε τα συμφέροντα του συλλόγου και να κάνουμε τον Πανακρωτηριακό μια ομάδα με πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ενδεικτικά μερικά από τα επιτεύγματα :
- Η δημιουργία διπλών τμημάτων στην Ακαδημία (ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ και ΕΘΚ) την ποδοσφαιρική περίοδο 2014-15 στις κατηγορίες Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ.
- Η δημιουργία 3ης ομάδας με την ονομασία ΛΕΟΝΤΕΣ «Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ακρωτήριου» την φετινή ποδοσφαιρική περίοδο 2015-16 και τη συμμετοχή της στην κατηγορία Προπαίδων, Τζούνιορ και Προτζούνιορ.
- Η συνεχόμενη αύξηση του αριθμού των αθλητών της Ακαδημίας.
- Η ένταξη των ακαδημιών της ομάδας μας στο καινοτόμο πρόγραμμα των 125 «Αθλητικών Ακαδημιών» της ΟΠΑΠ Α.Ε.
- Η αναβάθμιση και συντήρηση των εγκαταστάσεων του Δημοτικού γηπέδου των Καθιανών, με μοναδική οικονομική στήριξη του Μέγα Χορηγού ΜΟΒΙΑΚ Α.Ε.
- Η οικονομική τακτοποίηση οφειλών σε Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ), Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (ΓΓΑ) και ΔΟΥ Χανίων.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου :
- Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
- Τον τεχνικό Διευθυντή, τους προπονητές και τους αθλητές μας.
- Τους συνεργάτες της Ακαδημίας και τον φροντιστή Αλέκο ΓΕΩΡΓΑΛΑΚΗ.
- Τους γονείς που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους.
- Τον κόσμο και τους φιλάθλους του Ακρωτηρίου για την αμέριστη στήριξή τους σε όλες μας τις προσπάθειες.
- Τον Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ.

Εύχομαι στο νέο Πρόεδρο και φίλο Μανώλη, καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

karta antonis garden