ΠΑΝΑΚΡΩΤΗΡΙΑΚΟΣ

Εκδρομή στο Ρέθυμνο για την Ακαδημία (pics)

Εκδρομή στο Ρέθυμνο είχε το "μενού" της Κυριακής για τους μικρούς αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, αφού στη Σοχώρα πραγματοποιήθηκαν φιλικοί αγώνες σε πέντε ηλικιακά κατηγορίες με την Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου.

Η επίσημη ενημέρωση του Πανακρωτηριακού:

Μια πολύ όμορφη εμπειρία έζησαν οι μικροί αθλητές των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου, καθώς την Κυριακή 1 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε εκδρομή στο Ρέθυμνο, για φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία του Αστέρα Ρεθύμνου. Στο γήπεδο της Σοχώρας έγιναν συνολικά πέντε (5) αναμετρήσεις και το κύριο χαρακτηριστικό ήταν το πολύ όμορφο θέαμα και η χαρά που καθρεπτιζόταν στα παιδικά πρόσωπα.

Αναλυτικότερα, πέντε (5) τμήματα πήραν μέρος σε αυτή την εκδρομή, που εντάσσεται στην προπονητική διαδικασία, την εκπαίδευση των παιδιών και την απόκτηση εμπειριών. Τα αποτελέσματα: (Ηλικία 2004) Αστέρας Ρεθύμνου-Πανακρωτηριακός: 1-3, (Ηλικία 2005) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 0-1, (Ηλικία 2006) Αστέρας Ρεθύμνου-Πανακρωτηριακός: 8-4, (Ηλικία 2007) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 0-13, (Ηλικία 2008) Αστέρας Ρεθύμνου-Λέοντες: 2-1.

Αρκετοί γονείς συμμετείχαν σε αυτή την εκδρομή, συνοδεύοντας τα παιδιά τους, ενώ από τις Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου εκτός τους προπονητές Βαγγέλη ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗ, Θέμη, ΒΑΒΟΥΛΑΚΗ, Γιώργο ΖΕΡΒΟΥΔΑΚΗ, Νώντα ΜΠΕΡΕΔΑΚΗ και Μάνο ΚΑΛΑΜΠΑΚΗ, το παρών έδωσαν ο Υπεύθυνος των Ακαδημιών Δημήτρης ΜΟΥΣΟΥΡΑΚΗΣ και ο Τεχνικός Διευθυντής Βασίλης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ. Αρκετά μέλη των Δ.Σ, των ομάδων μας ακολούθησαν την αποστολή, μεταξύ των οποίων ήταν ο Αντιπρόεδρος του Πανακρωτηριακού Μανώλης ΣΒΟΥΡΑΚΗΣ και η Πρόεδρος των Λεόντων Ντίνα ΕΞΕΖΙΔΟΥ.

Οι Ακαδημίες Ποδοσφαίρου Ακρωτηρίου ευχαριστούν θερμά το Δ.Σ και τους προπονητές του Αστέρα Ρεθύμνου για τη φιλοξενία, ενώ με μεγάλη χαρά θα περιμένουμε την επίσκεψη της Ακαδημίας του στα Χανιά.

panakrotiriakos ekdromi rethymno

panakrotiriakos ekdromi rethymno2

panakrotiriakos ekdromi rethymno3

 

panakrotiriakos ekdromi rethymno5

panakrotiriakos ekdromi rethymno6

panakrotiriakos ekdromi rethymno7

panakrotiriakos ekdromi rethymno8

panakrotiriakos ekdromi rethymno9

karta antonis garden