Παναγιωτίδης για Αιγάλεω: Ιστορική ομάδα αλλά θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα

Επισκοπή | 13 Απριλίου 2021, 10:16

Το θετικό αποτέλεσμα θέτει ως στόχο για το παιχνίδι που ακολουθεί για την ομάδα του κόντρα στο Αιγάλεω ο Παναγιώτης Παναγιωτίδης.  

Ο ποδοσφαιριστής της Επισκοπής τονίζει πως ο στόχος για την ομάδα του είναι η νίκη. Ο Παναγιωτίδης μιλά επίσης για το πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ αλλά και την θέση που χρησιμοποιείται από τον Γιάσμινκο Βέλιτς ως αμυντικός μέσος αν και η κανονική του είναι αυτή του αριστερού μπακ.

Ακολουθούν οι δηλώσεις που έχει παραχωρήσει στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ.

«Εχουμε προετοιμαστεί όσο καλύτερα γίνεται σ’ αυτές τις λίγες ώρες ουσιαστικά που απομένουν ως το ματς απέναντι στο Αιγάλεω. Είναι έτσι το πρωτάθλημα που κάποιες φορές δεν προλαβαίνεις να χαρείς ή να λυπηθείς από κάποιο αποτέλεσμα που έχει προηγηθεί. Εμείς θέλουμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα στο Αιγάλεω. Είναι μια ιστορική ομάδα. Είναι μια ομάδα με υψηλούς στόχους. Θα ήταν ό,τι καλύτερο λοιπόν να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας. Πρωταρχικός μας στόχος είναι η νίκη. Νομίζω ότι το δείχνουμε σε κάθε αγώνα».

Για το πρωτάθλημα: «Ναι, έτσι πάει το πρωτάθλημα, για την ώρα βέβαια… Μπορεί όμως να δούμε κάποια ομάδα να κάνει κάποια διαφορά αλλά ο τίτλος θα κριθεί στις λεπτομέρειες και στον περίεργο αυτό τρόπο που κυλάει. Ο λόγος είναι ο μεγάλος χρόνος αποχής των ομάδων από την ενεργό δράση».

Για τη θέση που αγωνίζεται ως αμυντικός χαφ αν και φύσει αριστερός μπακ-χαφ: «Εχω αγωνιστεί και στο παρελθόν ως χαφ. Οπου με χρησιμοποιήσει ο προπονητής εγώ είμαι υποχρεωμένος να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου. Αυτό κάνω και θα συνεχίσω να πράττω».

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko

Rabona ad