Παναγιώτα Δόση: «Είμαι πολύ χαρούμενη» | vids

Στίβος | 25 Αυγούστου 2023, 18:33

«Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που είμαι χαρούμενη με τρία άκυρα άλματα στο 1,85 μέτρα» τόνισε η Παναγιώτα Δόση για την εμπειρία της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου.

KTEO Κρήτης

Ως μία σπουδαία εμπειρία που της έδωσε αρκετά εφόδια για το μέλλον είδε η αθλήτρια του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος, Παναγιώτα Δόση, τη συμμετοχή της στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που διεξάγεται στη Βουδαπέστη.

Η νεαρή άλτρια του ύψους. η οποία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Κ23 πριν από περίπου έναν μήνα κρέμασε στον λαιμό της το ασημένιο μετάλλιο, στον προκριματικό του ύψους στη διοργάνωση της Βουδαπέστης ξεπέρασε το 1,80 και στην συνέχεια είχε τρεις άκυρες στα 1,85 μέτρα.

Η Δόση η οποία προπονείται με τον πατέρα της, Θοδωρή Δόση, πριν από τρεις εβδομάδες -κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της στην Κύπρο- είχε υποστεί διάστρεμμα, παρόλα αυτά πάλεψε με το ιατρικό επιτελείο της ομοσπονδίας για να καταφέρει να βρεθεί στο Παγκόσμιο και να αγωνιστεί.

«Ελπίζω να είναι η τελευταία φορά που είμαι χαρούμενη με τρία άκυρα άλματα στο 1,85 μέτρα. Ήρθα εδώ με έναν τραυματισμό, πάλεψα πάρα πολύ ψυχικά όλη φυσιοθεραπείες, όλη μέρα πάλευα να κάνω ότι μπορούσα στην προπόνηση προκειμένου να είμαι εδώ και να πάρω το βάπτισμα του πυρός. Το πήρα! Είμαι πολύ χαρούμενη! Θέλω να μπω στη νέα χρονιά με υγεία και να μπω για Ολυμπιακή προετοιμασία», δήλωσε χαρακτηριστικά μετά τον αγώνα της η Παναγιώτα Δόση, η οποία κατέλαβε την 34η θέση στο σύνολο.

Η Παναγιώτα Δόση ήταν η τέταρτη εκπρόσωπος του ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου. Είχαν προηγηθεί ο Μιχάλης Αναστασάκης, ο Χρήστος Φραντζεσκάκης και η Σταματία Σκαρβέλη στη σφυροβολία.

manolikakis
Synagogi
Orionas Handball

Rabona ad