«Πάμε στη Σούδα» με ΝΟΧ, ΙΟΧ και Δήμο Χανίων

Υγρός στίβος 16 Σεπτεμβρίου 2021, 21:12

Ο ΝΟ Χανίων, ο ΙΟ Χανίων, ο Δήμος Χανίων διοργανώνουν στο Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας το απόγευμα της Παρασκευής τη δράση «Πάμε στη Σούδα».

KTEO Κρήτης

Πρόκειται για δράση με επιδείξεις κανό καγιάκ, κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις τέσσερις έως τις επτά το απόγευμα (17/09, 16:00-19:00). Πέραν των προαναφερθέντων διοργανωτών θα συνεισφέρουν επίσης η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Πρωτοβάθμια – Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σούδας.

Μικρού και μεγάλοι θα έχουν τη δυνατότητα, με τη βοήθεια των εκπαιδευτών, να ανέβουν σε σκάφη και να κάνουν μία βόλτα, όπως επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα περιπάτου γύρω από τον ποταμό Μορώνη.

Το «Πάμε στη Σούδα» εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021. Το δελτίο τύπου του Δήμου Χανίων αναφέρει σχετικά:

«Ο Δήμος Χανίων στο πλαίσιο των δράσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2021 διοργανώνει σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων – Περιφέρεια Κρήτης / Region of Crete, το Ναυταθλητικό Κέντρο Σούδας, τον Ναυτικό Όμιλο Χανίων (Ν.Ο.Χ.), τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Χανίων, την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Χανίων και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σούδας, τη δράση “Πάμε στη Σούδα”.

Θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις καγιάκ – κανό, κωπηλασίας και ιστιοπλοΐας, SUP, μικροί και μεγάλοι θα μπορούν με την βοήθεια των εκπαιδευτών να ανέβουν σε σκάφη και να κάνουν μία βόλτα, όπως επίσης θα υπάρχει η δυνατότητα περιπάτου γύρω από τον ποταμό Μορώνη.»

Rabona ad