Παλτόγλου: Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες Αυγενάκη

Football League 26 Νοεμβρίου 2020, 14:08

Για σοβαρές ευθύνες του Λευτέρη Αυγενάκη στο ότι δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη τα πρωταθλήματα SL2 – FL έκανε λόγο ο Αρης Παλτόγλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο διοικητικός ηγέτης του Αιγάλεω μίλησε στο ραδιόφωνο “Βόλος 98,6” και στην εκπομπή “Clasico” σημειώνοντας αναφορικά με τον υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού τα εξής: «Υπάρχουν σοβαρές ευθύνες Αυγενάκη στην καθυστέρηση της έναρξης αλλά και στο ότι δεν πήρε την απόφαση να κάνει την αναδιάρθρωση. Ήμουν και είμαι της άποψης να υπάρχουν αυστηρά κριτήρια. Ας έβαζε 200-300 χιλιάδες μετοχικό κεφάλαιο και θα βλέπαμε ποιοι θα μπορούσαν. Τι περίμενε; Μία νομοθετική ρύθμιση και όλα θα τελειώνανε. Όλο το απόβλητο θα έμενε απ’ έξω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο».

Οσον αφορά το γεγονός δεν έχουν εξεταστεί ακόμη από την ΕΕΑ οι φάκελοι των ομάδων της FL και αν μπορεί να ξεκινήσει πρωτάθλημα χωρίς πιστοποιητικό συμμετοχής ανέφερε τα εξής: «Δεν μπορεί να αρχίσει πρωτάθλημα χωρίς οι ομάδες να έχουν πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής. Το ότι ακόμη δεν έχουν πάρει πιστοποιητικά συμμετοχής κάποιες ομάδες, είναι κι αυτός ένας λόγος καθυστέρησης της έναρξης των πρωταθλημάτων».

Παράλληλα φάνηκε απαισιόδοξος για την έναρξη του πρωταθλήματος σημειώνοντας τα εξής: «Πιστεύω πως δεν θα γίνουν καθόλου παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ. Αυτή την αίσθηση έχω. Πιστεύω πως θα πάμε σε αναδιάρθρωση. Εκτιμώ πως δεν μπορούμε να παίξουμε. Το Αιγάλεω, η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Βόλου και δύο – τρεις ομάδες ακόμα, μπορούν να τηρήσουν το υγειονομικό πρωτόκολλο γιατί έχουν την οικονομική δυνατότητα οι ιδιοκτήτες τους. Οι υπόλοιποι πως θα το τηρήσουν;

Βλέπω τον ΠΣΑΠ να «φωνάζει». Τώρα οι ποδοσφαιριστές έχουν μπει σε καθεστώς αναστολής και πληρώνονται. Θα είναι ωραία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, να πληρώνονται τα πρωτόκολλα και να μένουν οι ποδοσφαιριστές απλήρωτοι; Θα είναι ευχαριστημένος ο ΠΣΑΠ από μία τέτοια εξέλιξη;»

Για τα χρήματα που είναι να πάρουν οι ομάδες και πώς θα ανταπεξέλθουν στο πρωτάθλημα οικονομικά είπε τα εξής: «Ακόμα κι αυτό το σενάριο με τα χρήματα από το «στοίχημα» που έχει βγει στη δημοσιότητα πως θα πάρουν οι ομάδες, είναι στον «αέρα». Τα χρήματα που είναι να παίρνει, αυτή τη στιγμή, η κάθε ομάδα της Φούτμπολ Λιγκ, είναι 20-25 χιλ. ευρώ καθαρά. Εγώ θα τα βάλω τα χρήματα που χρειάζονται, ο Παπακωνσταντίνου θα τα βάλει, ο Τσιμπανάκος θα τα βάλει, ο Πρασσάς θα τα βάλει, πόσοι άλλοι θα τα βάλουν για να τρέξει το πρωτάθλημα;»

Απόδοση δηλώσεων: goalpost.gr

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards