Παλληκαράκη: Στόχος μας ήταν η τετράδα

Πόλο 10 Αυγούστου 2021, 20:58

«Μπήκαμε στην τετράδα και είμαστε χαρούμενες για αυτό» δηλώνει η αρχηγός της γυναικείας ομάδας πόλο του ΟΦΗ, Μαίρη Παλληκαράκη.

Kritiko Ergastiri

Η Κρητική ομάδα κατέλαβε την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής που ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή, με την Παλληκαράκη να κάνει τον απολογισμό στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη ΟΦΗ:

«Ο πραγματικός μας στόχος στoυς αγώνες ήταν η τετράδα και ίσως ένα μετάλλιο. Μπήκαμε στην τετράδα και είμαστε χαρούμενες για αυτό. Έξι χρόνια προσπαθούμε για την υπέρβαση.

Να βρεθούμε για πρώτη φορά στην ιστορία μας στην μεγάλη κατηγορία. Αυτή η πορεία μας, μας κάνει χαρούμενες. Εύχομαι κάποια στιγμή να το πετύχουμε. Μία τέτοια επιτυχία θα μας προσφέρει μεγάλες προοπτικές για το μέλλον.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα κορίτσια της ομάδας μου για την υπερπροσπάθεια που έκαναν, καθώς παίξαμε 5 παιχνίδια σε τρεις μέρες, καθώς και τον προπονητή μας κ. Νίκο Γιακουμάκη για όλη την στήριξη του.»

Media_Strom_Chania
synagogi
The Italian Job
Votani

Rabona ad