Παλιάτσιος: Κρατάμε την παραμονή στην κατηγορία

Χανιά | 17 Μαΐου 2016, 0:13

Ο Πάρης Παλιάτσιος (σκόρερ του ΑΟΧ στο ματς με την Λαμία με εξαιρετική κεφαλιά) παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου ωστόσο δήλωσε πολύ ευχαριστημένος για την παραμονή στην κατηγορία.

/Bella Pizza

Αναλυτικά:

Θέλω να πω περαστικά και ταχεία ανάρρωση στο οικογενειακό πρόβλημα του κ. Γράφα. Όσο να ‘ναι μας επηρέασε αυτή η ξαφνική αλλαγή. Προσπαθήσαμε να μην το σκεφτόμαστε και στο ζέσταμα και στη διάρκεια του ματς. Σταθήκαμε καλά, δεχτήκαμε ένα γκολ στο τέλος του ημιχρόνου, στο χειρότερο χρονικό σημείο, παρόλα αυτά καταφέραμε και ισοφαρίσαμε. Η ομάδα μου όμως αντιμετώπισε και κάποια προβλήματα τραυματισμών όπως του Μπριλάκη, όπως κι εγώ είχα ένα πρόβλημα. Δεν καταφέραμε να κρατήσουμε το βαθμό, η Λαμία κέρδισε δίκαια. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος και γι’ αυτό θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια.

Αυτό που κρατάμε είναι ότι εξασφαλίσαμε την παραμονή μας στην κατηγορία. Κοιτάμε τώρα το επόμενο ματς με τη Λάρισα και αυτό με τον Παναιγιάλειο για να τελειώσει η χρονιά και να δούμε πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα για του χρόνου.

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad