Πάλι στον “αέρα” η έναρξη του πρωταθλήματος!

Super League 1 30 Αυγούστου 2016, 23:28

Κι εκεί που... όλα έδειχναν ότι το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ θα έκανε πρεμιέρα το άλλο σαββατοκύριακο 10 και 11 Σεπτεμβρίου, ξαφνικά όλα πάλι είναι στον "αέρα"!

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Από κύκλους του Υφυπουργείου Αθλητισμού προκύπτει ότι ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει σε τίποτα να παρατείνει την αναβολή της έναρξης του πρωταθλήματος, με αιτία το γεγονός ότι ο Γιώργος Γκιρτζίκης εξακολουθεί να παραμένει στην προεδρία της ΕΠΟ και δεν παραιτείται, όπως προκύπτει ως γεγονός μετά τη διεξαγωγή του ΔΣ της Ομοσπονδίας.

Ετσι, εκεί που είχε δοθεί η εντύπωση ότι όλα έβαιναν σχετικά καλώς τις τελευταίες ώρες, αυτή η έμμεση δήλωση από τον Στ. Κοντονή μέσα από το υφυπουργείο έρχεται να ταράξει τα νερά. Μάλιστα, να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (31/8) υπάρχει προγραμματισμένο ΔΣ στη Σούπερ Λιγκ για την εκλογή νέου προέδρου στον Συνεταιρισμό αλλά και για να καθοριστεί το πρόγραμμα εν όψει της έναρξης της νέας σεζόν.

Ειδικότερα, από το υφυπουργείο Αθλητισμού προκύπτουν τα εξής:

«Οι έκπτωτοι συνεχίζουν να προκαλούν τη νομιμότητα και τη συνταγματική τάξη. Με δολιχοδρομίες και εκ νέου παρανομίες όχι μόνο δεν μπορεί να αρθεί η απόφαση απαγόρευσης διεξαγωγής των ποδοσφαιρικών αγώνων, αλλά επιβάλλεται η περαιτέρω χρονική επέκτασή της!».

Η παραπάνω διαρροή προκύπτει και ως έμμεση πίεση προς την πλευρά της ΕΠΟ και ειδικότερα τον Γ. Γκιρτζίκη προκειμένου να παραιτηθεί. 

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania

Rabona ad