Πάλι για Πλατανιά ο Κούγιας

Super League 1 4 Οκτωβρίου 2017, 18:43

Το όνομα του Πλατανιά ενέπλεξε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Κούγιας, στο πλαίσιο δηλώσεων που παραχώρησε σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ειδικότερα, μιλώντας στον Libero, ο επικεφαλής της ομάδας της Λάρισας αναφέρθηκε στους μεγάλους παράγοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου, τους Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Σαββίδη, κάνοντας αναφορά και προχωρώντας σε εξηγήσεις για τις σχέσεις που έχει ο ίδιος μαζί τους. Σε κάποια φάση των δηλώσεών του αναφέρθηκε στον Πλατανιά, αφήνοντας και πάλι υπαινιγμούς για την άνοδό του αντί της ομάδας που ήταν ο ίδιος εκείνη την περίοδο, της Παναχαϊκής, στη Σούπερ Λιγκ.

Ανάμεσα στις μακροσκελείς δηλώσεις από τον κ. Κούγια ξεχωρίζουμε την αναφορά που έκανε ο Αλ. Κούγιας για τον Πλατανιά:

«….Οι απόψεις μου για τον Μαρινάκη είναι δεδομένες και αυτό δεν αλλάζει. Είναι η δουλειά μου, εγώ επιβιώνω από την δουλειά μου, δεν έχω επιχειρήσεις, έχω μόνο την επιστήμη μου, έχω χειριστεί όλες τις μεγάλες υποθέσεις της Ελλάδα, είμαι χρόνια δικηγόρος μεγάλων οικογενειών της Αθήνας. Στην δουλειά μου είμαι καταξιωμένος. Δεν είχα πρόβλημα με τον Μαρινάκη, αυτός είχε μαζί μου, γιατί δημοσιοποίησα τις κασέτες εγώ είχα μίσος μαζί του, γιατί θεωρούσα ότι επηρεάζει μαζί με την ΕΠΟ, να ανέβουν ο Πλατανιάς αντί για την Παναχαϊκή ή η Ηλιούπολη αντί της Παναχαϊκής, γιατί εγώ είχα αποκαλύψει τις κασέτες, αυτή ήταν η διαφορά».

Estrella
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania