Παίζει ο Καρυπίδης

Πλατανιάς | 13 Οκτωβρίου 2016, 20:00

Ξεπεράστηκε το πρόβλημα τραυματισμού με τον Χρήστο Καρυπίδη ο οποίος υπολογίζεται κανονικά για τον αγώνα στην Τρίπολη με τον Αστέρα.

Ο 34χρονος αμυντικός είχε πέσει ως γνωστόν άτσαλα στο έδαφος στο πλαίσιο της προπόνησης της Τετάρτης, χτυπώντας στον αγκώνα, αλλά την Πέμπτη πήρε κανονικά μέρος, θέτοντας έτσι τον εαυτό του διαθέσιμο για τον αγώνα που ακολουθεί. Ουσιαστικά ο Πλατανιάς πάει να παίξει χωρίς προβλήματα και μάλιστα, είναι τόσες οι επιλογές για τον Παράσχο, που θα δυσκολευτεί για το ποιους θ’ αφήσει εκτός αποστολής!

Η ενημέρωση από τον Πλατανιά έχει ως εξής:

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας για την αναμέτρηση του Σαββάτου (15/10, 18:15) με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Χρήστος Καρυπίδης, ο οποίος αντιμετώπισε ένα μικρό πρόβλημα στο χέρι από την προπόνηση της Τετάρτης, πήρε και αυτός κανονικά μέρος στο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε τελειώματα φάσεων και ασκήσεις τακτικής.

Η προετοιμασία του Πλατανιά για την 7η αγωνιστικήχ της Super League, ολοκληρώνεται αύριο το πρωί, ενώ στη συνέχεια η αποστολή θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα και από εκεί οδικώς για την Τρίπολη.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad