Παίκτρια από την Πορτογαλία στη ΡΕΑ

Ποδόσφαιρο Γυναικών | 25 Αυγούστου 2023, 13:45

Η ΡΕΑ προχώρησε σε μία ακόμη διεθνή μεταγραφή με την απόκτηση της Τάνια Ματέους.

Πρόκειται για ακραία επιθετικό από την Πορτογαλία, η οποία αγωνιζόταν στη Μαρίτιμο.

Η ανακοίνωση:

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με την Πορτογαλέζα παίκτρια, Τάνια Ματέους.

Μία ακόμα σπουδαία κίνηση πραγματοποίησε η ομάδα μας, αποκτώντας την 25χρονη ακραία επιθετικό, Τάνια Ματέους. Η νεαρή ποδοσφαιρίστρια (γεν. 6/8/1998, 1.65μ.) χαρακτηρίζεται από την ταχύτητα και την εξαιρετική τεχνική της κατάρτιση, ενώ γνωρίζει τον τρόπο ώστε να γίνεται απειλητική για την αντίπαλη ομάδα, αλλά και να δημιουργεί καταστάσεις για τις συμπαίκτριες της.

Ξεκίνησε την ενασχόληση της με το ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης και στην ηλικία των 15 ετών την επέλεξε η πορτογαλική Μαρίτιμο, όπου παρέμεινε για 4 χρόνια. Αγωνιζόταν παράλληλα τόσο στις μικρές, όσο και στη μεγάλη ομάδα, κατακτώντας αρκετές φορές το περιφερειακό πρωτάθλημα. Στη συνέχεια μετακόμισε στην Apel για μία 4ετία, πριν επιστρέψει στη Μαρίτιμο σε ηλικία 21 ετών, αγωνιζόμενη για πρώτη φορά ως επαγγελματίας στην 1η κατηγορία της Πορτογαλίας, όπου παρέμεινε ως και την περσινή σεζόν.

Ο Α.Ο. Ρ.Ε.Α. καλωσορίζει την Τάνια Ματέους και της εύχεται υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες.

ΤΑΝΙΑ ΜΑΤΕΟΥΣ: «ΕΙΔΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΕΞΕΛΙΧΘΩ»

«Όταν ήρθε η πρόταση της ΡΕΑ χάρηκα πολύ γιατί ήθελα μία νέα πρόκληση. Άλλωστε για να εξελιχθούμε ως παίκτριες θα πρέπει να βγούμε από τη ζώνη άνεσής μας και γι’ αυτό αποφάσισα να μπω στην οικογένεια της. Είδα μια μεγάλη ευκαιρία να εξελιχθώ ακόμα περισσότερο και να αποκτήσω μεγαλύτερες εμπειρίες.

Θέλω η ομάδα να γίνει πρωταθλήτρια. Αν πιστέψουμε σε αυτό, μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα».

 

Estrella
Papantonakis Cards
Nymfi-Restaurant
ELA Taverna
Digital Print Shop
Crepaland Greece

Rabona ad