Παίκτης-προπονητής σε ομάδα τοπικού ο Αναστασάκος

Football League 17 Ιουλίου 2017, 17:14

Μία σημαντική επαγγελματική σταδιοδρομία ολοκληρώνεται για τον Ηλία Αναστασάκο, που φαίνεται να συνεχίζει πλέον προπονητική πορεία στο ποδόσφαιρο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο πολύπειρος επιθετικός αποχώρησε έπειτα από 2,5 χρόνια από τη Σπάρτη, στην οποία υπήρξε αρχηγός, συνεχίζοντας πλέον σε ομάδα του τοπικού της Λακωνίας. Η Ένωση Πελλάνας-Καστορείου ανακοίνωσε την ένταξη του Αναστασάκου στο δυναμικό της ομάδας, με το sportstonoto.gr να αναφέρει ότι θα έχει διπλό ρόλο, αφού θα αναλάβει παίκτης-προπονητής.

Η ανακοίνωση της νέας ομάδας του άλλοτε επιθετικού του Πλατανιά:

«Το ΔΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΠΕΛΛΑΝΑΣ-ΚΑΣΤΟΡΕΙΟΥ ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της ομάδας μας του Ηλία Αναστασάκου.  Μια αδιαμφισβήτητα τεράστια κίνηση που θα μας βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων μας. Τον ευχαριστούμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρόνια. Με εκτίμηση, Το Δ.Σ»

Η αποχαιρετιστήρια δήλωσή του για το τέλος της συνεργασίας με τη Σπάρτη:

«Μετά από 2,5 χρόνια παρουσίας μου στην Α.Ε. Σπάρτη θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους που συνεργάστηκα. Όλοι μαζί καταφέραμε όχι μόνο να φέρουμε την ομάδα στην Football League αλλά και να πραγματοποιήσουμε μια εξαιρετική πορεία, κάτι το οποίο δεν το πίστευαν πολλοί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους απλούς ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας από την τοπική κατηγορία έως την Football League. Δυστυχώς η χρονιά δεν είχε το τέλος που ήθελαν όλοι αλλά ο στόχος επιτεύχθηκε. Από την πλευρά την δική μου ότι έκανα το έκανα για αυτό το στόχο και μόνο για το καλό της Α.Ε. Σπάρτη. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πραγματοποιήσει τους στόχους της».

Το «αντίο» της ομάδας της Λακωνίας:

«Η ΑΕ ΣΠΑΡΤΗ ΠΑΕ ευχαριστεί τον Ηλία Αναστασακο για τα 2,5 χρόνια παρουσίας του στην ομάδας μας. Ένας από τους μεγαλύτερους Λάκωνες παίχτες που είχαμε την τιμή να τον δούμε με την φανέλα της πόλης του. Η βοήθειά του, καθοριστική για την πορεία της ΑΕ. Του ευχόμαστε υγεία και καλή επιτυχία στη νέα πορεία του σαν προπονητής. Και ίσως οι δρόμοι μας συναντηθούν ξανά».

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards