Παίκτη από τον Άρη πήρε ο Ολυμπιακός Βόλου

Football League 24 Φεβρουαρίου 2021, 19:14

Την απόκτηση του Παναγιώτη Τσαγκαλίδη ως δανεικό από τον Άρη μέχρι το καλοκαίρι ανακοίνωσε ο Ολυμπιακός Βόλου.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Πρόκειται για νεαρό ακραίο αμυντικό, ο οποίος ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ακαδημία του Ολυμπιακούκαι στη συνέχεια μεταπήδησε στον Άρη “μετρώντας” δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα (μία φέτος και μία πέρυσι).

Ο ποδοσφαιριστής έχει ενσωματωθεί ήδη με τη Θεσσαλική ομάδα κι από σήμερα – Τετάρτη (24/02) ξεκίνησε προπονήσεις. Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού Βόλου αναφέρει σχετικά:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ανακοινώνει την απόκτηση του 19χρονου αριστερού οπισθοφύλακα Παναγιώτη Τσαγκαλίδη ως δανεικό από την ομάδα του Άρη έως και τις 30 Ιουνίου.

Ο νεαρός αριστερός οπισθοφύλακας, που προέρχεται από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, φέτος έχει μία συμμετοχή με την ομάδα του Άρη στην Super League και συγκεκριμένα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ενώ έχει καταγράψει και μία ακόμη συμμετοχή στο περσινό πρωτάθλημα στη μεγάλη κατηγορία.

Ο 19χρονος ήδη από σήμερα ξεκίνησε τις προπονήσεις με την ομάδα μας. Η ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου ευχαριστεί την διοίκηση του Άρη για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή στον οποίο και ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!»

Παναγιώτης Τσαγκαλίδης

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards