Παίκτες Ολυμπιακού Β.: Να λυθούν τα συμβόλαιά μας

Football League 19 Ιανουαρίου 2016, 20:10

Ανακοίνωση με την οποία ζητούν τη λύση των συμβολαίων τους εκτός κι αν η ομάδα συνεχίσει στο πρωτάθλημα εξέδωσαν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου.

Χαρακτηριστικό είναι πάντως ότι η ανακοίνωση δεν αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ όπως η προηγούμενη πριν λίγες ημέρες, ούτε εστάλη στα τοπικά ΜΜΕ, αλλά εστάλη στην ιστοσελίδα flnews.gr.

Αναλυτικά:

«Εμείς οι εναπομείναντες επαγγελματίες ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου συναντηθήκαμε σήμερα με τον πρόεδρο και τα μέλη του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου παρουσία του εκτελούντα χρέη Δημάρχου κ. Θάνου Θεοδώρου και του Αντιδήμαρχου κ. Δημήτρη Πέγιου.

Ωστόσο από τη συνάντηση αυτή δεν δόθηκε καμία λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Σεβόμαστε πλήρως τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου.

Ωστόσο επειδή είμαστε οικογενειάρχες και επαγγελματίες ζητάμε την άμεση λύση των συμβολαίων μας, εκτός αν μας εγγυηθούν ότι η ομάδα θα ολοκληρώσει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο φετινό πρωτάθλημα. Εκ μέρους όλων των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Οι αρχηγοί, Δημήτρης Αρβανίτης, Σταμάτης Καρράς, Νίκος Μπουτζίκος”.

Estrella
Auto KCS
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad