Παιδικά χαμόγελα στην πρωινή προπόνηση

Πλατανιάς | 14 Απριλίου 2016, 19:23

Μια διαφορετική, αλλά πολύ ευχάριστη επίσκεψη δέχθηκε η ομάδα του Πλατανιά λίγο πριν την έναρξη της προπόνησης της Πέμπτης.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Μαθητές του ειδικού Δημοτικού σχολείου από το Κέντρο Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης συνοδευόμενοι από το προσωπικό και τους εκπαιδευτικούς τους, επισκέφτηκαν τις εγκαταστάσεις του Μάλεμε όπου τους υποδέχθηκαν οι ποδοσφαιριστές και οι άνθρωποι του Πλατανιά.

Η διδακτική αυτή επίσκεψη ήταν μια ξεχωριστή εμπειρία για τους μικρούς μαθητές αφού είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν με τους παίκτες της Χανιώτικης ομάδας, να μιλήσουν μαζί τους και φυσικά να παίξουν ποδόσφαιρο, που ήταν και το πιο διασκεδαστικό κομμάτι της επίσκεψης. Οι παίκτες του Πλατανιά δεν έχασαν την ευκαιρία να… αναμετρηθούν με τα μικρά παιδιά, αλλά κυρίως να τους τονίσουν την αξία του αθλητισμού.

Δια χειρός Αποστολόπουλου, η ΠΑΕ Πλατανιάς πρόσφερε στην διευθύντρια του ΚΑΠΝΚ φανέλες με υπογραφές των ποδοσφαιριστών, αλλά και εισιτήρια για να παρακολουθήσουν από κοντά την Κυριακάτικη αναμέτρηση του Πλατανιά με τον ΠΑΟΚ για την τελευταία αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Από την πλευρά του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών και Νέων Κρήτης, η διευθύντρια κυρία Μαρτσάκη ευχαρίστησε τον πρόεδρο, τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο για την φιλοξενία στο Μάλεμε.

Το Κέντρο Αποκατάστασης παιδιών και νέων Κρήτης λειτουργεί στα Χανιά από το 1975 και αυτή την περίοδο απασχολεί 36 μαθητές. Προσφέρει ειδική εκπαίδευση, προεπαγγελματική και επαγγελματική κατάρτιση σε παιδιά ηλικίας 5-24 χρόνων με ελαφρύ νοητική υστέρηση, προβλήματα μάθησης ή συμπεριφοράς, έχοντας βασικό στόχο τη σχολική εκπαίδευση και την επαγγελματική κατάρτιση με σκοπό την ένταξη των αποφοίτων στο κοινωνικό σύνολο ως αποδοτικά μέλη.

 

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ της Τηλεόρασης Κύδων στο βίντεο που ακολουθεί.    

Estrella