Οι νεαροί αθλητές του Στέλιου Ντουνιαδάκη κατάφεραν μάλιστα να βγάλουν τον ίδιο… ασπροπρόσωπο, αλλά προφανώς και την ομάδα τους, φτάνοντας στη νίκη με σκορ 26-22.
Ετσι, ο Ιδομενέας σημειώνει την πρώτη του νίκη στο 2023, δείχνοντας παράλληλα πως το μέλλον στο χανιώτικο χάντμπολ είναι λαμπρό, καθώς τα παιδιά που αγωνίστηκαν, άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις, παίζοντας άλλωστε σαν άνδρες απέναντι στην ομάδα του Δία Μοσχάτου.
Ουσιαστικά από την “πρώτη” ομάδα πήραν χρόνο συμμετοχής μονάχα ο Φαλτσέτας, ο τερματοφύλακας, Νικηφοράκης και ο Ισπανός, Σίσκου Φερνάντεθ που αποτελεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ιδομενέα.
Το παιχνίδι είχε μεγάλο ενδιαφέρον και στα δύο ημίχρονα, με τους νεαρούς αθλητές του Ιδομενέα να κυριαρχούν στο παρκέ του Κλαδισού μετά το 40ό λεπτό, καταφέρνοντας να δημιουργήσουν διαφορά στο σκορ, φτάνοντας άνετα όπως αποδείχτηκε στη νίκη.
Με αυτό το αποτέλεσμα ο Ιδομενέας φτάνει έτσι τις έξι νίκες στη Β’ Εθνική ενώ έχει ακόμα μία ισοπαλία και μία ήττα, παραμένοντας πάντα στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα… Από την άλλη, ο Δίας εξακολουθεί να είναι χωρίς βαθμό μετά από 8 παιχνίδια που έχει δώσει.
Πεντάλεπτα: 2-1, 5-6, 8-7, 8-9, 12-13, 13-14 (ημίχρονο), 14-15, 16-16, 18-16, 21-19, 23-21, 26-22
Ημίχρονα: 13-14, 13-8
Διαιτητής: Φωτεινάκης (Αθήνα-Αττικής)
Ιδομενέας (Στέλιος Ντουνιαδάκης – Νίκος Κοκολοδημητράκης): Νικηφοράκης, Παρασκευόπουλος 1, Μπολάκης 1, Σταυριανουδάκης 2, Σίσκου Ερνάντεθ, Θωμαδάκης 1, Μπερτάκης 6, Γιασαφάκης 1, Ψαθογιαννάκης 7, Πρωιμάκης 3, Καλατζάκης 1, Χαλεβελάκης, Καμηλάκης, Φαλτσέτας 3, Ντουνιαδάκης, Παντελάκης
Δίας Μοσχάτου (Σπύρος Σακελλαρίου): Κουρής, Ζαχαριάς 6, Χαραλαμπίδης 5, Φωτίου, Χριστόπουλος 7, Κωνσταντινίδης Γ., Καραγεώργης 2, Πριμηκύριος, Κωνσταντινίδης Γεωρ. 1, Βενιζελέας, Κύβελος, Χαραλαμπίδης 1, Κολοκυθάς