Παιχνίδια με ιδιαιτερότητες

Χανιά Κύπελλο Ελλάδος | 18 Σεπτεμβρίου 2018, 18:32

Οι συναντήσεις των ομάδων που κληρώθηκαν στον 3ο όμιλο του Κυπέλλου Ελλάδας, ΑΟΧ/Κισσαμικού, Παναιτωλικού, Παναθηναϊκού και ΟΦΙ έχουν ιδιαιτερότητες για αρκετούς ποδοσφαιριστές των ομάδων.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Για τον ΑΟΧ/Κισσαμικό κόντρα στην πρώην ομάδα του θα βρεθεί ο Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος, που ήταν από μικρή ηλικία στον Παναθηναϊκό και έγινε επαγγελματίας το 2012, μένοντας στην πρώτη ομάδα μέχρι τον Ιανουάριο του 2014. Στους “πράσινους” σε επίπεδο πρωταθλημάτων “Κ” της Super League έχουν παίξει και οι Μηνάς Χαλκιαδάκης και Άγγελος Ζιούλης.

Το ματς με τον Παναιτωλικό θα έχει ιδιαιτερότητες – λόγω καταγωγής – για τον Κώστα Τεγούση, που είναι από το Αγρίνιο.

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ

Κεντρικό πρόσωπο στο παιχνίδι ΑΟΧ/Κισσαμικός-Παναθηναϊκός, σε περίπτωση που βρίσκεται στην αποστολή των “πράσινων”, θα είναι ο Νώντας Παντελάκης, που για τέσσερα χρόνια πρόσφερε τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη χανιώτικη ομάδα, κάνοντας εξαιρετική σεζόν πέρσι, την οποία “εξαργύρωσε” με τη μεταγραφή στο “τριφύλλι”.

ΟΙ “ΠΡΩΗΝ” ΣΤΟΝ ΟΦΙ

Στον ΟΦ Ιεράπετρας αγωνίζεται ο Χανιώτης επιθετικός Στέφανος Μαρτσάκης, που στο τέλος της περασμένης σεζόν έκανε αρκετές προπονήσεις με τον ΑΟΧ/Κισσαμικό, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του ΑΟΧ τη σεζόν 2014-2015.

Ο Φαμπρίτσιο Πότσι έχει φορέσει τη φανέλα και του ΑΟΧ  (2013-14) αλλά και του Κισσαμικού (2015-16), ενώ στον ΑΟΧ έπαιξε μια χρονιά (2015-2016) ο τερματοφύλακας Δημήτρης Πρίφτη.

Τέλος, ο Γιώργος Πιθαρούλης φόρεσε τη φανέλα του ΑΟΧ από τον Ιανουάριο του 2012 μέχρι και το τέλος της σεζόν 2013-14, ενώ “φλέρταρε” σε αρκετές μεταγραφικές περιόδους με τον Κισσαμικό.

ΟΙ “ΠΡΩΗΝ” ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΟΜΑΔΩΝ

Κόντρα στην ομάδα που έγινε πρώτη φορά επαγγελματίας (Παναθηναϊκό) θα βρεθεί ο ποδοσφαιριστής του ΟΦΙ Βαγγέλης Αναστασόπουλος.

Στον Παναιτωλικό υπάρχουν δύο πρώην “πράσινοι”, ο Ηρακλειώτης αμυντικός Νίκος Μαρινάκης (2012-2017 άνηκε στην πρώτη ομάδα) και ο γκολκίπερ Νίκος Γιαννακόπουλος (2015-2016).

 

Estrella
Papantonakis Cards