Παιχνίδι… πρωτιάς για τα Άπτερα

Άπτερα | 6 Οκτωβρίου 2017, 12:00

Όπως και την περυσινή περίοδο, έτσι και φέτος ο ΑΣ Απτέρων έχει ξεκινήσει με τις καλύτερες προϋποθέσεις το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας, έχοντας καταφέρει να βρίσκεται στην κορυφή στο ξεκίνημα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ομάδα του Γιάννη Χαζηράκη είναι μάλιστα η μία από τις δύο αήττητες μέχρι τώρα στα τέσσερα παιχνίδια (η άλλη είναι η Άμιλλα), ενώ διαθέτει και την καλύτερη άμυνα με μόλις ένα γκολ παθητικό, αυτό που δέχτηκε από τον Γκαγκάκη της ΕΘΚ, την 3η αγωνιστική.

Πλέον, ακολουθεί ακόμα ένα σπουδαίο παιχνίδι με τον Θησέα με τις δύο ομάδες να απέχουν μόλις ένα βαθμό (10 έναντι 9), έτσι το παιχνίδι από μόνο του αποκτάει μεγάλη σημασία με φόντο την πρώτη θέση. Ο νεαρός τεχνικός δεν θα έχει αρκετούς παίκτες στη διάθεση του για αυτό το ματς. Πιο συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Μαρινάκης βρίσκεται σε επαγγελματικό ταξίδι, ενώ ο Παναγιώτης Τσικουδάκης απουσιάζει ακτός Χανίων.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν οι τραυματίες Γναφάκης, Κουναλάκης, Μανουσέλης, ενώ επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν θα επιτρέψουν ούτε στο Νεμπαυλάκη να δώσει το παρών στην αναμέτρηση.

Estrella

pallas""
Papantonakis Cards
Digenakis