Παγώνης: Δεν μπορούσα να περιμένω άλλο…

Χανιά Α.Ο. Χανιά | 28 Ιουλίου 2016, 11:19

Ο Τάσος Παγώνης είναι σίγουρα το πρόσωπο που τραβά πάνω του την προσοχή αφού μετά από 3 επιτυχημένα χρόνια στον ΑΟΧ θα φορά τη νέα χρονιά τη φανέλα του Κισσαμικού. Ο 32χρονος δεξιός μπακ αναλύει τους λόγους που ήρθαν έτσι τα πράγματα…

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Παγώνης μίλησε πριν την έναρξη της πρώτης προπόνησης με τον Κισσαμικό και όταν του ζητήθηκε να τοποθετηθεί για το θέμα του, ως επαγγελματίας, είπε πώς έχουν τα πράγματα. Σχετικά με τον Α.Ο. Χανιά τονίζει ότι του δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι, «τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ότι θα βοηθούσαν πολλοί επιχειρηματίες», αλλά εν τέλει κι αφού τίποτα τέτοιο μέχρι στιγμής δεν έχει συμβεί, αποφάσισε να πάρει την απόφαση να διαλέξει τον Κισσαμικό.

Ακολουθεί ολόκληρη η μίνι συνέντευξη του Παγώνη με τους δημοσιογράφους που κάλυψαν την “πρώτη” του Κισσαμικού στο Καστέλι:

Τάσο τι έχει γίνει με το θέμα της μεταγραφής σου; Έγινε σίριαλ το αν θα μετακινηθείς στον Κισσαμικό…

«Δεν είναι σίριαλ… Υπήρξε μια πολύ καλή και δελεαστική πρόταση από την ομάδα του Κισσαμικού και είχα πει προφορικά το “ναι” δίνοντας την εντολή να προχωρήσουμε και σε παραπάνω πράγματα. Μετά σκέφτηκα πιο συναισθηματικά γιατί είμαι δεμένος με την ομάδα του Α.Ο. Χανιά και ήθελα να περιμένω με κάποιες διαβεβαιώσεις που μου είχαν δώσει ότι θα γίνουν κάποια πολύ καλά πράγματα για τα Χανιά. Δεν θα μπορούσα να γίνει κάτι καλό και να απουσιάσω από την ομάδα. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα 10 μέρες, ίσως και παραπάνω, δυο εβδομάδες. Έμαθα ότι τα πράγματα δεν θα είναι ίσως τόσο καλά, δεν είναι ακόμα κάτι σίγουρο, δεν μπορούσα να περιμένω άλλο. Οι άνθρωποι του Κισσαμικού μου έδειξαν την αγάπη τους. Μου έδειξαν ότι με πιστεύουν πολύ και, σίγουρα είμαι κι επαγγελματίας, έχω οικογένεια και έπρεπε να σκεφτώ το μέλλον μου».

Δεν είναι της παρούσης αλλά επειδή ήσουν και ο αρχηγός του Α.Ο. Χανιά, έχεις εικόνα να μας δώσεις για το τι γίνεται στον Α.Ο. Χανιά;

«Δεν γνωρίζω. Δεν έχει να κάνει με το ότι ήμουν αρχηγός πως γνωρίζω καταστάσεις. Όσοι είναι στα Χανιά και συναναστρέφονται ή μιλάνε με ανθρώπους οι οποίοι είναι της διοίκησης και είναι αρμόδιοι να φέρουν μια κατάσταση για να δρομολογηθούν εξελίξεις θα ξέρουν καλύτερα. Εγώ είχα μάθει κάποια στιγμή ότι τα πράγματα πηγαίνουν καλά, ότι θα βοηθούσαν πολλοί επιχειρηματίες κι αυτός ήταν ο λόγος που περίμενα. Η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν το είχα δει, δεν ξέρω τι γίνεται πραγματικά, αλλά ευελπιστώ στο καλύτερο γιατί, εγώ δεν είμαι αχάριστος, ο Α.Ο. Χανιά θα είναι για πάντα στην καρδιά μου. Είναι η ομάδα που αγάπησα περισσότερο από όλες τις ομάδες που έχω δουλέψει».

Γιατί ζήσατε σίγουρα και την μεγάλη στιγμή της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ…

«Δεν είναι μόνο αυτό. Για μένα κριτήριο είναι ο απλός κόσμος, ο οποίος όταν αναγνωρίζει την προσπάθειά σου, σε αγαπάει και σε σέβεται, είναι το “κλειδί” για μένα. Όταν ο κόσμος σ’ αγαπάει, αυτό είναι το παν».

Και τώρα Κισσαμικός Τάσο…

«Τώρα είναι μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου. Η αλήθεια είναι ότι μόνο καλά πράγματα μπορώ να πω για τον Κισσαμικό. Όταν κρατάει ένα τεχνικό τιμ για 4ο χρόνο, που δεν συμβαίνει ποτέ αυτό στην Ελλάδα, όταν είναι ένας υγιές σωματείο που πληρώνει, όλα αυτά δείχνουν ότι βαδίζει στο σωστό δρόμο. Εχει συνεχόμενες ανόδους σε κατηγορίες και φέτος την πρώτη χρονιά στη Φούτμπολ Λιγκ τερμάτισε στην 6η θέση. Είναι πολύ μεγάλα, γρήγορα επιτεύγματα αυτά. Θα πω ότι πρέπει να υπάρχει μια σταθερότητα για του χρόνου και αν γίνει κάτι καλύτερο θα είναι ευχής έργον».

Estrella
Papantonakis Cards