Πάγκαλος: Να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος

Εκτός συνόρων | 24 Απριλίου 2017, 18:20

"Να συνεχίσουμε το σερί" και να "μειώσουμε την διαφορά από τους πρωτοπόρους" δηλώνει ο Ντίνος Πάγκαλος, ο οποίος συμπληρώνει "μετά θα δούμε τι έχουμε καταφέρει".

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Συνέντευξη στην αθλητική ιστοσελίδα SDNA παραχώρησε ο Ντίνος Πάγκαλος. Ο Χανιώτης ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ μίλησε επί παντός επιστητού. Διαβάστε την συνέντευξη…

Ο ΟΦΗ πέτυχε την έκτη του σερί νίκη. Τι σημαίνει το αποτέλεσμα αυτό; «Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα πολύ σημαντικό για την συνέχεια. Ακολουθούν τρία συνεχόμενα ντέρμπι και θα πρέπει, από το επόμενο παιχνίδι να ξεκινήσουμε με νίκη, προκειμένου να κρατηθούμε ψηλά.»

Θα μπορούσατε να έχετε καθαρίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο; «Ελέγχαμε το παιχνίδι από το πρώτο λεπτό. Δεν απειληθήκαμε από τον αντίπαλο και ουσιαστικά το παιχνίδι, τελείωσε με το δεύτερο γκολ.»

Η ομάδα έχει καταφέρει να χτίσει ένα νικηφόρο σερί. Μπορεί το σερί να το επεκτείνει; «Αυτό θα επιδιώξουμε. Να συνεχίσουμε το σερί μέχρι το τέλος προκειμένου να μειώσουμε την διαφορά από τους πρωτοπόρους και να καταφέρουμε να πετύχουμε τον στόχο μας.»

Τι είδους στοιχεία έχει περάσει στο παιχνίδι της ομάδας ο Νίκος Παπαδόπουλος; «Έχουμε την κατοχή της μπάλας σε όλα τα παιχνίδια, ενώ παράλληλα είμαστε αυτοί, οι οποίοι επιβάλουμε το παιχνίδι μας.»

Μέσα στις επόμενες τρεις αγωνιστικές ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τις τρεις ομάδες που παλεύουν για την άνοδο. Τι σημαίνει το ότι αποτελείται τον ρυθμιστή στην υπόθεση άνοδος; «Πιστεύω ότι αυτά παιχνίδια, είναι τα πιο σημαντικά μέχρι τώρα. Αν καταφέρουμε να τα κερδίσουμε, θα είμαστε πιο κοντά στον στόχο μας.»

Τα παιχνίδια με Απόλλωνα και Άρη τα έχετε στην έδρα σας. Η παρουσία του κόσμου μπορεί να δώσει ώθηση στην ομάδα, προκειμένου να φτάσει στην νίκη; «Νομίζω ότι εάν έρθει ο κόσμος στο γήπεδο, θα μας δώσει την ώθηση που χρειαζόμαστε, προκειμένου να φτάσουμε στη νίκη.»

Μπορεί ο ΟΦΗ να καλύψει την διαφορά που υπάρχει από την δεύτερη θέση και να την καταλάβει; «Αυτό δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Εμείς θα προσπαθήσουμε από εδώ κι έπειτα να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια μέχρι το τέλος. Μετά θα δούμε τι έχουμε καταφέρει.»

Το προσεχές Σάββατο παίζετε εντός έδρας, με τον πρωτοπόρο και αήττητο Απόλλωνα. Μπορείτε να γίνετε η πρώτη ομάδα που βάζει τέλος στο σερί του; «Εάν δείξουμε την εικόνα που δείξαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια, καθώς είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση, θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον Απόλλωνα και να μειώσουμε την διαφορά.»

Estrella
Minetta Car Pack
xoriatiko
Papantonakis Cards