Πάει… Κίνα ο Ανγκούλο;

Πλατανιάς | 13 Μαΐου 2016, 11:39

Κοντά στην έξοδο από τον Πλατανιά δείχνει να βρίσκεται ο Ιγκόρ Ανγκούλο ο οποίος με τα γκολ που σημείωσε τις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος κατάφερε ν’ αναδειχθεί πρώτος σκόρερ για την ομάδα του.

Σύμφωνα με ιστοσελίδα του κέντρου (gazzetta), ο Ανγκούλο αποκάλυψε στους ανθρώπους του Πλατανιά ότι έχει πρόταση από ομάδα της Κίνας, οπότε κατά πάσα πιθανότητα βρίσκει καλύτερα χρήματα για να συνεχίσει εκεί την καριέρα του. Από τον Πλατανιά φέρεται επίσης να διεκδικεί αρκετά χρήματα και οι δύο πλευρές ουσιαστικά είναι εδώ και καιρό σε διαπραγματεύσεις για να βρεθεί (εάν βρεθεί) λύση.

Να σημειωθεί ωστόσο κάτι σημαντικό: Ότι ο Ανγκούλο, όπως και ο Βάντερσον έχουν συμβόλαιο για 1+1 χρόνο, με την ανανέωση να είναι από την πλευρά της ομάδας, όπερ σημαίνει ότι αν ο Πλατανιάς θέλει και με τους δύο παίκτες, ή με τον Ανγκούλο στην προκειμένη περίπτωση να ενεργοποιήσει αυτή τη δυνατότητα, τότε θα τον κρατήσει στο δυναμικό του με τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει πέρσι. Ο δε Πλατανιάς έδωσε τη δυνατότητα στον Ισπανό να παίξει για πρώτη φορά  στη Σούπερ Λιγκ κι αφού πριν ήταν στη Φούτμπολ Λιγκ, αλλά όπως τονίζεται από την ομάδα, σημασία έχει ο παίκτης, ο οποιοσδήποτε παίκτης, να είναι ευχαριστημένος.

Σε κάθε περίπτωση, δεν μπορεί ν’ αποκλειστεί ο Ανγκούλο να αποχωρήσει από τον Πλατανιά και να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, εφόσον ισχύει ότι έχει πρόταση.

Estrella
Auto KCS

Rabona ad