Πάει για το πρώτο… χτύπημα με το άλλοτε “πουλί” του Πλατανιά!

Παλαιόχωρα | 1 Ιουνίου 2016, 0:10

Το… χτίσιμο μιας ομάδας ξεκινάει από τη θέση του τερματοφύλακα και η Παλαιόχωρα επέλεξε έναν αρκετά ικανό γκολκίπερ για να υπερασπιστεί την εστία της τη νέα αγωνιστική περίοδο.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο γνωστός στο χανιώτικο και κρητικό ποδόσφαιρο από το επιτυχημένο πέρασμά του από τον Πλατανιά κι εν συνεχεία τη Χερσόνησο Αλέξανδρος Καλαϊτζίδης βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον ΑΟΠ και τις επόμενες ημέρες αν όλα πάνε καλά αναμένεται στα Χανιά για να ολοκληρωθεί η σπουδαία μεταγραφική κίνηση.

Το “πουλί” τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, στον οποίο είχε μετακομίσει από την Ελπίδα Σαπών (ΕΠΣ Θράκης).

Είναι γεννημένος στις 20 Μαΐου 1981 και τη σταδιοδρομία του στις εθνικές κατηγορίες τη ξεκίνησε από την ΠΑΕ Θράκη, με την οποία συμμετείχε σε Δ’ και Γ’ Εθνική.

Τη σεζόν 2006-2007 έπαιξε στη Δ’ Εθνική με την Πρέβεζα, για να επιστρέψει για έξι μήνες στη Γ’ Εθνική στην ΠΑΕ Θράκη. Ακολούθησε η μεταγραφή του τον Ιανουάριο του 2008 στον Πλατανιά, με τον οποίο την επόμενη σεζόν (2008-2009) πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ιστορική άνοδο στη FootballLeague 2. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Χερσόνησο, όπου είχε γεμάτη σεζόν (31 συμμετοχές) στη Football League 2, για να ακολουθήσουν Ζάκυνθος και Καλλονή τη σεζόν 2010-2011 (από 15 συμμετοχές σε κάθε ομάδα). Για ένα χρόνο έπαιξε στον Αιολικό και φόρεσε ακόμα τις φανέλες της ΠΑΕ Ποντίων και της Ελπίδας Σαπών, πριν αποκτηθεί από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης.

Είναι μετρ των αποκρούσεων πέναλτι, ενώ έχει την ικανότητα και ο ίδιος να σκοράρει από την “άσπρη βούλα”.

 

Estrella
Auto KCS