Πάει για Μάλεμε το ΑΟΧ-ΟΦΗ

Χανιά | 3 Οκτωβρίου 2016, 19:38

Διαβουλεύσεις για τον τόπο διεξαγωγής του φιλικού αγώνα ανάμεσα σε Α.Ο. Χανιά - ΟΦΗ που έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη (5/10) υπάρχουν τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του athlitiko το ματς δεν θα γίνει στα Περβόλια.

/Bella Pizza

Επίσης, κατά τις ίδιες πληροφορίες, το ματς προορίζεται και μάλλον θα πραγματοποιηθεί στο Μάλεμε. Η είδηση πάντως έγκειται στο γεγονός ότι τα Περβόλια αυτές τις μέρες και με την ευκαιρία της διακοπής της Σούπερ Λιγκ θα… ψεκαστούν (τρόπος του λέγειν), εννοώντας ο αγωνιστικός χώρος που είναι αλήθεια ότι δείχνει από την αρχή της χρονιάς σε μία όχι και τόσο… φρέσκια κατάσταση. Ειδικότερα δε στο παιχνίδι ανάμεσα σε Πλατανιά και Παναιτωλικό επιβαρύνθηκε αρκετά.

Επίσης, σύμφωνα πάντα με την πληροφόρηση που έχουμε στη διάθεσή μας, οι διοικήσεις ΑΟΧ και Πλατανιά βρίσκονται σε διαβουλεύσεις τις τελευταίες ώρες προκειμένου το φιλικό που ακολουθεί να γίνει στο Μάλεμε. Το Μάλεμε στο οποίο επίσης το επόμενο διάστημα θα υπάρξει ψεκασμός στον αγωνιστικό χώρο.

Εν κατακλείδι, το παιχνίδι προορίζεται να γίνει στο Μάλεμε, με το ρεπορτάζ να είναι σε εξέλιξη και όπως πάντα θα δώσουμε τα όποια νεότερα υπάρξουν σε επόμενο δημοσίευμα. 

Estrella
Minetta top plus
/blentcoffee

Rabona ad