Πάει για Γάλλο το ματς με Αρη

Χανιά | 8 Νοεμβρίου 2016, 13:28

Το γήπεδο του Γάλλου ενδέχεται να φιλοξενήσει έναν ακόμη αγώνα χανιώτικης ομάδας στη Φούτμπολ Λιγκ μετά από αυτόν ανάμεσα στον Α.Ο. Χανιά και τον Αγροτικό Αστέρα. Ο λόγος για το Κισσαμικός-Αρης που καταπώς φαίνεται οδηγείται να γίνει στο Ρέθυμνο!

Ο λόγος δεν είναι άλλος ότι… δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο γήπεδο στα Χανιά, αφού μετά τα Περβόλια, κλειστό αυτές τις μέρες είναι και το γήπεδο του Μάλεμε, όπου γίνεται και εκεί επισπορά στον αγωνιστικό χώρο! Αυτό λοιπόν έχει σαν συνέπεια ο Κισσαμικός να οδηγείται στη λύση του Ρεθύμνου και ν’ αναμένεται να δώσει εκεί το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής απέναντι στον Αρη.

Σημειώνεται ότι οι άνθρωποι του Κισσαμικού δεν μπορούν να δώσουν ξεκάθαρη απάντηση για το τι θα γίνει το προσεχές Σάββατο και πού επί της ουσίας θα κληθούν να αγωνιστούν! Μάλιστα, ανάμεσα στις επιλογές που έχουν μελετήσει είναι τα γήπεδα στο… Ηράκλειο, το Γεντί Κουλέ και το Παγκρήτιο, αλλά με το να έχουν εντός έδρας υποχρεώσεις αυτό το σαββατοκύριακο ΟΦΗ και Εργοτέλης, κάτι τέτοιο κρίνεται αδύνατο, οπότε όλα συνηγορούν ότι το παιχνίδι οδηγείται στο Γάλλο.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί πότε θα ανοίξουν τα Περβόλια. Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 16 του μήνα που είναι προγραμματισμένη η εμβόλιμη 4η αγωνιστική, ο ΑΟΧ παίζει εντός με τον Αχαρναϊκό, επομένως υπάρχει το σενάριο να γίνει εκεί το ματς ειδάλλως θα πραγματοποιηθεί στο Γάλλο. Ο Πλατανιάς από την πλευρά του δίνει στις 19 του μήνα το ματς με τον Ολυμπιακό για την 11η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ και σίγουρα τότε η έδρα θα είναι το γήπεδο Περιβολίων.  

Estrella
/psiloritischania