Πάει… Εύοσμο ο Παπαβασιλείου!

Χανιά | 4 Μαρτίου 2017, 19:11

Μια "ιδιαίτερη" παρουσία αναμένεται να υπάρχει στον Εύοσμο, στον αγώνα για τον Α.Ο. Χανιά απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα. Αυτή δεν είναι άλλη από τον… Σάκη Παπαβασιλείου ο οποίος πρόκειται να δώσει το παρών στις εξέδρες προκειμένου να παρακολουθήσει την προσπάθεια της πρώην του ομάδας.

planakis

Ο 40χρονος τεχνικός θα έχει λοιπόν και πάλι την ευκαιρία να ξαναδεί τον ΑΟΧ, για πρώτη όμως φορά βέβαια από αυτή τη “θέση”, αφού η προηγούμενη ήταν όταν βρέθηκε για τελευταία φορά στον πάγκο της ομάδας στο ματς στην Καλλιθέα.

Ο Παπαβασιλείου σημειώνεται ότι παραμένει αυτή τη στιγμή χωρίς να έχει ακόμα προχωρήσει σε συνεργασία με κάποια άλλη ομάδα, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη έχει δεχθεί κρούσεις από συλλόγους της Φούτμπολ Λιγκ και περισσότερες εξελίξεις ίσως καταγραφούν προσεχώς…

Από εκεί και πέρα, ο “Παπ” δεν αποκλείεται να έχει την ευκαιρία να μιλήσει με τους πρώην παίκτες του και ειδικότερα να συναναστραφεί μαζί τους, όπως επίσης δεν αποκλείεται να μιλήσει και με τον Νίκο Παντέλη, με το νέο τεχνικό του ΑΟΧ εξάλλου να έχει μιλήσει με καλά λόγια για τη δουλειά του.

karta antonis garden
/psiloritischania