ΠΑΕ Κισσαμικός: Ουδεμία σχέση έχουμε με τα όσα δήθεν… μας αποδίδονται

Χανιά | 6 Ιαν 2016, 14:40

Με επίσημη ανακοίνωση "απαντά" σε πρώτη φάση η ΠΑΕ Κισσαμικός σε συνέχεια της πειθαρχικής δίωξης που ασκήθηκε σε βάρος της από τον αναπληρωτή ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Στέφανο Μπαξεβάνη για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Η χανιώτικη ομάδα σημειώνει μεταξύ άλλων ότι, «οι αρχές και τα πιστεύω όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και πάντοτε “εντός αγωνιστικών χώρων”».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Κισσαμικό έχει ως εξής:

«Με αφορμή χθεσινά δημοσιεύματα στον τύπο, ο Πρόεδρος και η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικός, ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της, ότι ουδεμία ανησυχία πρέπει να έχουν τόσο για την ομάδα μας, όσο και για τη διοίκηση αυτής.

Οι αρχές και τα πιστεύω όλων μας, ήταν, είναι και θα είναι η προαγωγή του αθλήματος του ποδοσφαίρου μέσα στα πλαίσια της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεσθαι και πάντοτε “εντός αγωνιστικών χώρων”.

Οι αρχές αυτές είναι που οδήγησαν την ομάδα του Κισσαμικού, τα τελευταία τέσσερα χρόνια και μάλιστα από την ερασιτεχνική κατηγορία, να ανεβεί τρεις κατηγορίες και πλέον να αγωνίζεται σε επαγγελματικές κατηγορίες, χωρίς να έχει ακουστεί για αυτή τίποτα το μεμπτό. Απεναντίας μόνο επαίνους να αποσπά από όλους κάθε χρόνο.

Ετσι η διοίκηση της Π.Α.Ε. Κισσαμικός είναι έτοιμη όταν κληθεί αρμοδίως, να αποδείξει ότι ουδεμία σχέση έχει με τα όσα δήθεν… της αποδίδονται και θα λάμψει η αλήθεια.

Για το Δ.Σ. της Π.Α.Ε.

Π.Γ.Σ. Κισσαμικός Π.Α.Ε.».

Estrella
Minetta Car Pack
/psiloritischania

Rabona ad