Ουζουνίδης: Οι δυνατότητες του Κισσαμικού είναι πολύ μεγαλύτερες

Κύπελλο Ελλάδος Αντίπαλοι Α.Ο. Χανιά Κισσαμικού | 1 Φεβρουαρίου 2017, 19:55

Το 3-0 του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο είχε κρίνει ουσιαστικά την πρόκριση και έδωσε την ευκαιρία στον Μαρίνο Ουζουνίδη να χρησιμοποιήσει αρκετά νέα πρόσωπα.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε ευχαριστημένος από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα των παικτών του, ενώ τόνισε ότι οι δυνατότητες του Κισσαμικού είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτές που έδειξε.

«Είναι λογικό μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα τα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα για εμάς. Έτσι κι εμείς κάναμε αλλαγές, αλλά και οι αντίπαλοί μας άλλαξαν πολλά πρόσωπα στην ενδεκάδα τους, γιατί το 3-0 ήταν πολύ καθαρό σκορ. Είμαι ευχαριστημένος σήμερα από τη συγκέντρωση και τη σοβαρότητα που είχαν τα παιδιά μέσα στο γήπεδο. Προσπάθησαν αρκετά παρότι το γήπεδο δεν ήταν και στην καλύτερη κατάσταση για να παίξεις ακόμα πιο γρήγορα. Το θετικό είναι ότι χρησιμοποιήσαμε και κάποια νέα παιδιά, αυτά ίσως σιγά-σιγά πρέπει να τα φέρουμε πιο κοντά στην πρώτη ομάδα κι όταν μας δίνεται η ευκαιρία να τα χρησιμοποιούμε λίγο περισσότερο. Από εκεί και πέρα περιμένουμε τα παιχνίδια με τον Αστέρα στην επόμενη φάση, που ξέρουμε ότι θα είναι δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια για εμάς. Θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα του Κισσαμικού. Νομίζω ότι οι δυνατότητες τους είναι πολύ μεγαλύτερες από αυτό που δείξανε στο σημερινό παιχνίδι και ελπίζω να ξαναβρούν σιγά-σιγά τον δρόμο τους και να κάνουν ένα καλό πρωτάθλημα».

 

Estrella
Papantonakis Cards

Rabona ad