Ούτε Ταύρος ούτε Γεντί Κουλέ

Χανιά | 10 Νοεμβρίου 2016, 12:18

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ, που παρεμπιπτόντως είναι αυτό που... πληρώνει τη νύφη για τα όσα συνέβησαν με την πυρκαγιά στην οικία του Γιώργου Μπίκα, αναπροσαρμόζει τα δεδομένα όπως αυτά είχαν διαμορφωθεί αρχικά.

Η ουσία είναι ότι Α.Ο. Χανιά και Κισσαμικός είναι πάρα πολύ πιθανό πια να μη χρειαστεί να παίξουν σε Ταύρο και Ηράκλειο αντίστοιχα, αφού αν υπάρξει επανεκκίνηση του πρωταθλήματος το άλλο σαββατοκύριακο, ουσιαστικά τα Περβόλια θα είναι σε θέση να λειτουργούν μετά την επισπορά που έχει πραγματοποιηθεί στον αγωνιστικό χώρο. Ερωτηματικό βέβαια είναι από… ποια αγωνιστική θα μπορούσε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, οι “κλασικές” δηλαδή ερωτήσεις που δημιουργούνται πάντοτε μετά από ένα τέτοιο γεγονός, της διακοπής.

Τα Περβόλια λοιπόν σε λίγες μέρες θα είναι “εντάξει” και κατά συνέπεια θα μπορούσαν εκτός του Πλατανιά να φιλοξενήσουν αγώνες για τον Α.Ο. Χανιά και τον Κισσαμικό. Επομένως, ίσως αποφευχθεί οριστικώς το να αναγκαστεί να δώσει ο Κισσαμικός στο Γεντί Κουλέ τον αγώνα με τον Αρη και ο ΑΟΧ αυτό με τον Αχαρναϊκό στον Ταύρο. Περισσότερα σε κάθε περίπτωση θα φανούν στις επόμενες ημέρες… 

Estrella
/psiloritischania