Ούτε μείωση ομάδων, ούτε πλέι οφ για τον πρώτο

Super League 1 18 Ιουλίου 2016, 19:00

Η προκήρυξη του νέου πρωταθλήματος εγκρίθηκε στη Γενική Συνέλευση της SuperLeague, χωρίς ωστόσο να περιλαμβάνονται οι προτάσεις που είχε καταθέσει η NOVA.

Η Nova είχε ρίξει στο τραπέζι προτάσεις με σκοπό να συμβάλλουν στην βελτίωση του προϊόντος και να βοηθήσουν στον υγιή ανταγωνισμό των ομάδων. Στη Γενική Συνέλευση του Συνεταιρισμού ωστόσο, η Λίγκα ενέκρινε την προκήρυξη για το ερχόμενο πρωτάθλημα δίχως τις αλλαγές που ζητούσε το συνδρομητικό. Όπερ σημαίνει ότι δεν υπάρχει καμία αλλαγή τόσο στα playoffs, όσο και στη μείωση των ομάδων.

Να θυμίσουμε ότι το συνδρομητικό ήθελε στα playoffs να συμμετέχει και ο πρωταθλητής ενώ στο τέλος της σεζόν να έπεφταν τέσσερις ομάδες ώστε το 2017-18 το πρωτάθλημα να γίνει με 14 συλλόγους και το 2018-19 με 12.

Η Super League όμως επί τους παρόντος δεν συμφωνεί με την μείωση των ομάδων και θα περιμένουν να δουν και τις προτάσεις που θα τους γίνουν από τις δυο εταιρείες που έχουν αναθέσει για το πως μπορεί να γίνει πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.

Από εδώ και στο εξής θα πρέπει να περιμένουμε και την αντίδραση της “NOVA” η οποία σε μια πρώτη κίνηση αντίδρασης δεν θα μεταδώσει ζωντανά την κλήρωση του πρωταθλήματος που είναι προγραμματισμένη να γίνει στις 7:00μ.μ.

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/blentcoffee

Rabona ad