Ούτε αυτό το σαββατοκύριακο πρωτάθλημα… Ελπίδες για 22-23/10

Football League | 10 Οκτωβρίου 2016, 18:40

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που μεταξύ άλλων δημοσίευσε και το athlitiko, καθώς μετά την πραγματοποίηση του Δ.Σ. της Φούτμπολ Λιγκ που έγινε τη Δευτέρα οριστικοποιήθηκε ότι δεν θα υπάρξει σέντρα στο πρωτάθλημα ούτε το σαββατοκύριακο που ακολουθεί 15 και 16 του μήνα...

Ουσιαστικά, η προσπάθεια η οποία γίνεται είναι να έχουμε σέντρα στις 22-23 Οκτωβρίου, κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και στην πράξη. Το σίγουρο ότι για μια ακόμη εβδομάδα οι ομάδες της Φούτμπολ Λιγκ πρέπει να εξοπλιστούν με υπομονή.

Κατά τ’ άλλα, στο ΔΣ της διοργανώτριας ορίστηκαν ως εκπρόσωποι στη Γ.Σ. της ΕΠΟ οι κ.κ. Λεουτσάκος (ΠΑΕ Νέος Αχαρναϊκός) και Λεβεντογιάννης Αντώνης (ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης) ενώ ως αντίκλητος του προέδρου ορίστηκε ο κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ Παναιγιάλειος). Επίσης και μετά την τελεσίδικη απόφαση που λήφθηκε για την υπόθεση της Ζακύνθου και του Πανελευσινιακού, επικυρώθηκε οριστικά η βαθμολογία του προηγούμενου πρωταθλήματος.

Η ανακοίνωση από τη Φούτμπολ Λιγκ αναφέρει τα εξής:

«Κατά την σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Football League έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις:

1. Εξελέγησαν ως εκπρόσωποι της Football League για την Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ στις 14/10/2016 οι κ.κ. Λεουτσάκος Λεωνίδας (ΠΑΕ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ) με 18 ψήφους και Λεβεντογιάννης Αντώνης (ΠΑΕ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ) με 10 ψήφους. Ορίστηκε ως αντίκλητος του προέδρου ο κ. Ρέλλας Αντώνης (ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ).

2. Επικυρώθηκε οριστικά η βαθμολογία του Πρωταθλήματος Football League αγωνιστικής περιόδου 2015-2016 και παραμένει οριστικά στην κατηγορία η ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ».

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad