Ούτε 15-16/10 η έναρξη; Ραντεβού Κοντονή-Σφακιανάκη την Τρίτη (11/10)

Football League | 7 Οκτωβρίου 2016, 16:52

Αρκετά πιθανή θα πρέπει να θεωρείται η νέα αναβολή της Φούτμπολ Λιγκ και για το άλλο σαββατοκύριακο 15 και 16 Οκτωβρίου αφού μία σειρά από λόγους δεν φαίνεται ότι θα επιτρέψουν να υπάρξει έναρξη.

Ειδικότερα, την ερχόμενη Τρίτη 11 του μήνα αποφασίστηκε να υπάρξει η συνάντηση που επρόκειτο να γίνει την Πέμπτη (6/10), αλλά αναβλήθηκε λόγω υποχρεώσεων του υφυπουργού, ανάμεσα στον Σταύρο Κοντονή και τον πρόεδρο της Φούτμπολ Λιγκ, Στέλιο Σφακιανάκη. Σε αυτό το ραντεβού οι δύο άνδρες θα μιλήσουν για όλα τα θέματα που απασχολούν το πρωτάθλημα όπως η εξεύρεση τηλεοπτικής στέγης και η τοποθέτηση συστημάτων ασφαλείας και εγκαταστάσεων για το ηλεκτρονικό εισιτήριο, με την Πολιτεία ως γνωστό να έχει δώσει (για την ώρα) παράταση… 

Εν τω μεταξύ, μία μέρα νωρίτερα, την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου η Φούτμπολ Λιγκ θα συνεδριάσει με τα  θέματα ημερήσιας διάταξης να είναι τα εξής:

1. Εκλογή εκπροσώπων για την Γενική Συνέλευση των Ενώσεων-Μελών της Ε.Π.Ο. (Παρασκευή 14/10/2016, ώρα 10:00, στην Αθήνα, σε αίθουσα του Ξενοδοχείου Divani Apollon Palace & Thalasso, οδός Αγίου Νικολάου και Ιλίου, Βουλιαγμένη) σύμφωνα με το Καταστατικό και των Κώδικα Αρχαιρεσιών. 

2. Διάφορα Θέματα.

Estrella
Auto KCS
Minetta top plus
xoriatiko
Papantonakis Cards

Rabona ad