Ουσταμπασίδης: Πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου

Γ' Εθνική 23 Νοεμβρίου 2016, 21:50

Ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Ουσταμπασίδης εμφανίστηκε προβληματισμένος μετά την ισοπαλία 0-0 της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Οι δηλώσεις Ουσταμπασίδη (απομαγν.grandsport):

«Για εμάς ήταν άσχημο αποτέλεσμα, καθώς δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε νικηφόρα στο πρωτάθλημα, σε συνδυασμό με την προηγούμενη εντός έδρας απώλεια που είχαμε.

Πετάξαμε το πρώτο ημίχρονο όπου δεν παίχθηκε ποδόσφαιρο, καθώς πέσαμε στην παγίδα του αντιπάλου μας, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο, παρά την κατοχή που είχαμε ο αντίπαλος μας ήταν στο μισό γήπεδο και μπορέσαμε να κάνουμε πολλές φάσεις.

Πρέπει να δουλέψουμε στις τελικές προσπάθειες περισσότερο και να αντιληφθούμε πως πρέπει να φανούμε ικανοί στις απαιτήσεις που υπάρχουν και να ανταπεξέλθουμε στις δυσκολίες».

Ιδιαίτερη αναφορά έγινε για την απουσία του Σέρχιο Λεάλ, με τον προπονητή των κιτρινόμαυρων να τονίζει: «Ο Λεάλ δεν μπορούσε να παίξει γιατί δεν ήταν απόλυτα έτοιμος και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε. Είναι δύσκολο ακόμα και για την Κυριακή να μπορέσει να μας βοηθήσει, αλλά πρέπει να μάθουμε να παίζουμε και χωρίς τον Λεάλ.

Πρέπει και οι παίκτες να καταλάβουν πως το πρωτάθλημα είναι δύσκολο και η προσφορά τους να είναι ανάλογη του ονόματός τους. Δεν θα πρέπει να στεκόμαστε σε έναν παίκτη, δεν παίζουν ρόλο τα ονόματα, πρέπει να ανταποκριθούμε στις δυσκολίες που υπάρχουν σε κάθε αγώνα, ανεξάρτητα με το ποιοι παίζουν και ποιοι όχι».

Ερωτηθείς για τη νωθρότητα με την οποία μπήκαν στον αγώνα οι ποδοσφαιριστές του, ο Νίκος Ουσταμπασίδης απάντησε: «Οι παίκτες μου δεν έδειχναν στις προπονήσεις εικόνα ανάλογη με αυτή του πρώτου μέρους. Είχαμε εκνευρισμό και βιασύνη για το γκολ. Πρέπει να είμαστε ήρεμοι, ενώ έπαιξαν ρόλο και οι συχνές διακοπές στο ρυθμό του αγώνα».

Ενώ για τον αν εγείρεται θέμα μετεγγραφικής ενίσχυσης, ξεκαθάρισε: «Αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να σκεφτόμαστε μετεγγραφές. Υπάρχει δυσκολία στην παραγωγή φάσεων και στην εκτελεστικότητα. Δεν πρέπει να μείνουμε σε αυτό, αλλά να δουλέψουμε για να βελτιωθούμε και να αποδείξουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Estrella