Ουές: Κίνητρο η τρίτη σερί νίκη | vid

ΟΦΗ | 4 Δεκεμβρίου 2020, 18:05

Να διευρύνει το νικηφόρο σερί του θέλει ο ΟΦΗ στην Κυριακάτικη αναμέτρηση με τον Απόλλωνα Σμύρνης σύμφωνα με τον Αμπντούλ Ραχμάν Ουές.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός του ΟΦΗ (και πρώην του Πλατανιά) μίλησε στην κάμερα του ΟΦΗ TV για τις δύο διαδοχικές νίκες στο πρωτάθλημα και για την αναμέτρηση της Κυριακής με τον Απόλλωνα Σμύρνης. Αναλυτικά όσα είπε:

«Η ψυχολογία μας είναι πολύ καλή αυτή τη στιγμή. Το ότι έχουμε πάρει δύο σερί νίκες οφείλεται στη σκληρή δουλειά και το πλάνο που έχουμε. Δεν πρέπει να αναπαυθούμε, να συνεχίσουμε να ακολουθούμε το πλάνο μας κι είναι επιπλέον κίνητρο να κερδίσουμε για να συνεχισθεί το σερί.

Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε καμία ομάδα, όπως ο Απόλλων, γιατί πάντα αγωνίζεται σκληρά, δεν χάνει εύκολα και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά πρέπει να το πάρουμε. Νομίζω ότι απλά αρχίζει και βγαίνει το πλάνο μας μέσα στο γήπεδο. Είχαμε συνεχώς μικροπροβλήματα και μικροτραυματισμούς.

Από τη στιγμή που επέστρεψαν όλοι οι παίκτες μας παίρνουμε νίκες κι αυτό βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο. Επειδή έχουν επιστρέψει τα παιδιά από τους τραυματισμούς μπορούμε να νικήσουμε και ξέρουμε ποιοι μπορούν να αγωνισθούν και ο καθένας τι κάνει και υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα στους παίκτες, οπότε σίγουρα μπορούμε να πάρουμε μία νίκη.»

Estrella
Papantonakis Cards