Ουές και Τσιλιανίδης μοίρασαν χαρά στα παιδιά

ΟΦΗ | 27 Οκτωβρίου 2021, 18:53

Μοίρασαν αρκουδάκια και χαρά στα παιδιά - ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζέλειου ΓΝ Ηρακλείου ο Ουές και ο Τσιλιανίδης.

Η κοινωνική δράση του ΟΦΗ, σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό οργανισμό “Η Παρέα της Αγάπης”, εντάσσεται στο πλαίσιο της δράσης “Οι δικοί μας ήρωες”. Τα αρκουδάκια που μοίρασαν οι δύο ποδοσφαιριστές είχαν συγκεντρωθείσ το γήπεδο.

Όπως μας ενημερώνει η Κρητική ΠΑΕ η ευαισθητοποίηση γύρω από τον παιδικό καρκίνο θα συνεχισθεί και άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα:

«Η υπόσχεσή μας έγινε πράξη!

Το μεσημέρι της Τετάρτης (27/10) οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας Κοσμάς Τσιλιανίδης και Abdul Weiss επισκέφθηκαν, σε συνεργασία με την “Παρέα της Αγάπης” τους μικρούς ασθενείς της Παιδιατρικής Κλινικής του Βενιζέλειου ΓΝ Ηρακλείου, όπου μοίρασαν μερικά από τα αρκουδάκια που συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο, στο πλαίσιο της δράσης “Οι δικοί μας ήρωες” για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση γύρω από τον παιδικό καρκίνο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες επισκέψεις σε διαφορετικά νοσηλευτικά ιδρύματα για τον ίδιο σκοπό.»

Τη συγκεκριμένη κοινωνική δράση της Κρητικής ΠΑΕ χαιρέτισε και ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών με σχετική ανάρτηση στη Facebook σελίδα του και τη χαρακτηριστική φράση «Κοντά στα παιδιά… Τι πιο όμορφο;»

Estrella
10 years theatro
Chania cash
KTEO Κρήτης
Papantonakis Cards
Minetta Car Pack

Rabona ad