«Ουδεμία σχέση η ΕΡΤ με την παραποίηση του λογότυπου της Ξάνθης»

Super League 2 26 Ιανουαρίου 2021, 18:25

Θέμα δημιουργήθηκε τις τελευταίες ημέρες με την παραποίηση του λογότυπου της ΠΑΕ Ξάνθης σε πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης ή ιστοσελίδες που ενημερώνουν για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων.

Με αφορμή το θέμα που προέκυψε η ΕΡΤ3 εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την παραποίηση του λογότυπου. Αναλυτικά το κείμενο της ανακοίνωσης της ΕΡΤ:

«Με αφορμή την εσφαλμένη αναγραφή των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης (τίτλος, λογότυπο κλπ) σε πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης ή ιστοσελίδες που ενημερώνουν για τις τηλεοπτικές μεταδόσεις αθλητικών γεγονότων, η ΕΡΤ Α.Ε. διευκρινίζει ότι ουδέποτε επικοινώνησε το εν λόγω εσφαλμένο λογότυπο είτε μέσω Δελτίου Τύπου, είτε μέσα από τις δικές της πλατφόρμες μετάδοσης τηλεοπτικού ή διαδικτυακού προγράμματος.

Επομένως οποιαδήποτε περαιτέρω απόπειρα να μεταφερθεί στην ΕΡΤ Α.Ε. η ευθύνη για την εσφαλμένη αποτύπωση των στοιχείων της Π.Α.Ε. Ξάνθης, θα αντιμετωπιστεί στο πλαίσιο της προστασίας των έννομων συμφερόντων της εταιρείας.»

Estrella
Minetta Car Pack
agromarket
IDOMENEAS AKADHMIES 2019 1
/psiloritischania