Όταν ο “Θεός” αφίχθη στα Χανιά! (Pics+Video)

Μπάσκετ 27 Απριλίου 2016, 1:15

Η άφιξη του Νίκου Γκάλη στα Χανιά θα έπρεπε να είναι ένα από τα μεγάλα γεγονότα της φετινής χρονιάς! Ήταν σίγουρα, μολονότι ο κόσμος δεν τίμησε αυτό το γεγονός με την παρουσία του. Ωστόσο ο Γκάλης ήταν στα Χανιά και αυτό από μόνο του αποτελεί γεγονός!

 

galis4

Το κατόρθωμα ανήκει στους διοργανωτές του Τουρνουά Αλληλεγγύης και στους φίλους του Άρη Θεσσαλονίκης που βρίσκονται στα Χανιά και που έκαναν ό,τι μπορούσαν ώστε ο Γκάλης να τιμήσει με την παρουσία του, την τελική φάση του εργασιακού Τουρνουά Αλληλεγγύης που έγινε την Κυριακή (24/4) στο κλειστό Κλαδισού.

galis2

Με την αρωγή του Δήμου Χανίων και της περιφερειακής ενότητας Χανίων, ο Γκάλης λάμπρυνε με την παρουσία του τα τελικά του φιλανθρωπικoύ τουρνουά. Οι διοργανωτές του μάλιστα, είχαν ήδη προετοιμάσει και ένα σημαντικό φιλικό ανάμεσα στην Μεικτή εργασιακού Χανίων και σε εκείνη των Αθηνών που έχει την επωνυμία “Νίκος Γκάλης” και παίζει σε αυτή ο Τζανής Σταυρακόπουλος (παρεπιπτόντως στην… παρά μία χρονιά δεν υπήρξε συμπαίκτης με τον Γκάλη στον Παναθηναϊκό).

galis5

Δείτε στο βίντεο της ΝΕΑΣ τηλεόρασης τι συνέβη – εν περιλήψη- την Κυριακή που μας πέρασε στον Κλαδισό:

Φωτογραφίες: Σταύρος Λυκάκης και Μιχάλης Ψαρουδάκης

zgas

Rabona ad