Οταν αντέδρασε… δεν προλάβαινε – Νίκη για την ΑΕΚ στα Χανιά

Πόλο 18 Μαρτίου 2023, 16:40

Ο ΝΟ Χανίων δεν τα κατάφερε απέναντι στην ΑΕΚ, γνωρίζοντας την ήττα με 7-5 σε αγώνα για την 7η αγωνιστική της Β φάσης της Α1 που διεξήχθη το Σάββατο το απόγευμα στο κολυμβητήριο Χανίων.

KTEO Κρήτης

Μία ήττα που θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί για την ομάδα του Μάνθου Βουλγαράκη η οποία όπως αποδείχτηκε, αντέδρασε πολύ αργά και συγκεκριμένα στο τέταρτο και τελευταίο οκτάλεπτο, οπότε και η διαφορά των τεσσάρων γκολ (2-6) έπεσε μεν στα δύο, αλλά πρακτικά ο χρόνος δεν επαρκούσε για τον ΝΟΧ προκειμένου να πετύχει κάτι περισσότερο.

Η ΑΕΚ έτσι φεύγει από τα Χανιά με ένα σπουδαίο “διπλό”, ελπίζοντας ότι θα πάρει μέρος στα πλέι οφ, ενώ ο ΝΟΧ προσβλέπει σε μία τελευταία νίκη πλέον στη Β’ φάση στο  τελευταίο παιχνίδι που ακολουθεί απέναντι στον Νηρέα Χαλανδρίου.

Να σημειωθεί ότι την προσπάθεια της ομάδας της ΑΕΚ ενίσχυσαν φίλαθλοι της, οι οποίοι και βρέθηκαν στο κολυμβητήριο Χανίων.

 

Διαιτητές: Κραβαρίτης – Κατσώνης
Οκτάλεπτα: 1-1, 0-2, 2-3, 2-1

ΝΟ Χανίων ANEK LINES (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Αποστολάκης, Χαριτάκης 1, Ντα Σίλβα, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς 1, Μαζοκοπάκης 1, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης, Χατζηκυριακάκης

ΑΕΚ (Νίκος Βενετόπουλος): Καραμπέτσος, Φωτεινάκης, Σταμέλος 1, Κοκκινάκης, Βούκσεβιτς, Γαλάνης, Γκάτσος, Μαρινάγης 1, Παπάκος 1, Στελλάτος 2, Αράγια 1, Μαυρωτάς Αρ. 1, Μπακαλούμης, Ζαχόπουλος.

Rabona ad