Μετά από 8 αγωνιστικές (2 ισοπαλίες – 6 ήττες) και τη νίκη στα χαρτιά επί του Απόλλωνα επέστρεψε στα “τρίποντα”, με το δεύτερο ημίχρονο να είναι… όλα τα λεφτά, έπειτα από το «λευκό» πρώτο 45λεπτο.
Στο 56’ ο πρώην παίκτης του Κρ. Αστέρα, Αρζίδης, μετά από ασίστ του Λέντερη με πλασέ άνοιξε το σκορ (0-1), για να κάνει το 0-2 ο Μπούχλης στο 73’ μετά από ασίστ του Βελή.
Στο 75’ ο Α. Μπαλλίου μείωσε με πέναλτι που κέρδισε ο Μιχαλόπουλος, από τον Μελισσινό, με τον Ηφαιστο όμως να χτυπά ξανά στη μετάβαση και να βρίσκει και τρίτο γκολ, με τον Μπούχλη να σκοράρει δεύτερη φορά με πλασέ μετά από σέντρα του Αρζίδη στο 79’ για το 1-3.
Διαιτητής: Σινιοράκης
Βοηθοί: Λογαρίδης – Σωτηράκης
Κρ. Αστέρας (Σπύρος Αρτζουχαλτζής – Νεκτάριος Νικολιουδάκης): Κουράκης, Βόκρι, Ντυρμίσι (58’ Λέκας), Α. Μπαλλίου, Οικονομόπουλος, Τιχομίροφ (87’ Κ. Μπαλλίου), Λίτσι, Βανγκέλι, Μιχαλόπουλος (87’ Σκουρτάι), Γελασάκης (68’ Μαντσέλλι).
Ηφαιστος (Στέλιος Τζωρτζάκης): Μελισσινός, Κούρτης (46’ Λοΐζου), Σούλκε, Νταουντάκης (46’ Λέντερης), Ματζοράκης, Λαβράνος, Αρζίδης, Χατζηδάκης (51’ Μπούχλης), Βελής, Τσιριβάς (76’ Νικολακάκης), Σελενίτσα (89’ Πατούλιας).
























