Ως μη γινόμενη η σεζόν στην ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ 11 Μαΐου 2021, 14:21

Η ΕΚΑΣΚ εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τους όρους επιστροφής στη δράση και ανακοίνωσε ότι η σεζόν θεωρείται ως μη γινόμενη.

Αναφορικά με τα τμήματα που έχουν πανελλήνιο ενδιαφέρον αποφασίστηκε η διενέργεια τουρνουά ειδικών συνθηκών για την ανάδειξη των πρωταθλητών που θα συμμετάσχουν στην προκριματική φάση των πανελληνίων πρωταθλημάτων.

Η ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚ είναι η εξής:

«Το Δ.Σ. της Ε.ΚΑ.Σ.Κ., στη συνεδρίαση της 10/5/2021, με αφορμή την ΚΥΑ που εκδόθηκε από τη Γ.Γ.Α. στις 8/5/21, αποφάσισε τα εξής:

 Εκφράζει δημόσια  την έντονη διαμαρτυρία του για τους όρους που αναφέρονται στην ΚΥΑ (παρ. 6) αναφορικά με τα εβδομαδιαία τεστ (rapid ή PCR)  με το δεδομένο ότι το κόστος διενέργειας των εν λόγω τεστ είναι δυσβάστακτο για τα σωματεία ή τους γονείς των αθλητών- τριών.

 Προτείνει στην επιτροπή λοιμωξιολόγων να θεωρείται  ικανοποιητική η προσκόμιση του self-test από τους αθλητές και τους προπονητές.  

 Θεωρεί  την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ως μη γινόμενη (τα σωματεία παραμένουν ως ήταν στις κατηγορίες στην έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022).

Για τα τμήματα που έχουν Πανελλήνιο ενδιαφέρον (παίδες – έφηβοι- κορασίδες – νεανίδες), το Δ.Σ. αποφάσισε τη διενέργεια Τουρνουά ειδικών συνθηκών, με μόνο σκοπό την ανάδειξη πρωταθλητή, προκειμένου να λάβει μέρος στην προκριματική φάση των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων.

Υπ’ αυτή την έννοια, παρακαλούνται  τα σωματεία, να αποστείλουν στην Ενωση, δήλωση συμμετοχής, μέχρι τη Δεύτερα 17/5/2021 (καταληκτική ημερομηνία), προκειμένου να καταρτιστεί ο τρόπος διεξαγωγής των Τουρνουά ( ανάλογα με τον αριθμό των σωματείων).

 Σημειώνουμε ότι, δικαίωμα συμμετοχής στα Τουρνουά  έχουν και οι ομάδες της Β κατηγορίας».

 

karta antonis garden
zgas

Rabona ad