Ως μη γενόμενα τρία πρωταθλήματα

Μπάσκετ 15 Ιουνίου 2021, 14:13

Η ΕΟΚ γνωστοποίησε ότι οριστικά τα πρωταθλήματα Α2 γυναικών, Β και Γ’ Εθνική ανδρών δεν θα συνεχιστούν για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Στην ανακοίνωση της Ομοσπονδίας τονίζεται ότι τα συγκεκριμένα πρωταθλήματα θεωρούνται ως μη γενόμενα και τα σωματεία που συμμετείχαν σε αυτά μέχρι τη διακοπή έχουν το δικαίωμα συμμετοχής και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η ανακοίνωση είναι η εξής:

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοινώνει ότι τα Πρωταθλήματα Α2 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, Β’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών και Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών δεν θα συνεχιστούν και θεωρούνται ως μη γενόμενα για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Τα σωματεία που είχαν δικαίωμα στην Β’ και Γ’ Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21 έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στις αντίστοιχες κατηγορίες την αγωνιστική περίοδο 2021-22.

Η ρύθμιση αυτή δεν ισχύει για τα σωματεία που δεν συμμετείχαν στην Α2 Εθνική Κατηγορία Ανδρών και στην Α1 Εθνική Κατηγορία Γυναικών την αγωνιστική περίοδο 2020-21, καθότι τα εν λόγω πρωταθλήματα διεξήχθησαν.

 

 

 

zgas

Rabona ad