«Ως εδώ!»

Πανακρωτηριακός | 21 Μαρτίου 2016, 11:06

Τη δυσαρέσκειά του για όσα έγιναν στο ματς με τον Άρη Βουκολιών εκφράζει μέσω ανακοίνωσης ο Πανακρωτηριακός.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

Το Δ.Σ της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός Α.Ο εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια και διαμαρτυρία του, για όσα συνέβησαν χθες στο γήπεδο Καθιανών στον αγώνα με τον Άρη Βουκ. Συμπεριφορές που δεν τιμούν τον ποδοσφαιρικό πολιτισμό που προωθούμε και την προσπάθεια που η ομάδα μας καταβάλει τα 3 τελευταία χρόνια, για να αναβαθμίσει και να εξελίξει τις Ακαδημίες, τις αγωνιστικές υποδομές και τον τρόπο που πρέπει όλοι να βλέπουμε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το σεβασμό, την ευγενή άμιλλα και τη φιλοξενία σε κάθε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Καταδικάζουμε …

την απρεπή συμπεριφορά ποδοσφαιριστών των φιλοξενουμένων, να επιδείξουν τα γεννητικά τους όργανα και να ανέβουν στα σύρματα για να κλωτσήσουν φιλάθλους, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών. Συμπεριφορά που μόνο ο διαιτητής και οι βοηθοί του δεν ”είδαν”!

Οι αντιδράσεις των φιλάθλων-γονέων της ομάδας μας, ήταν πραγματικά πολύ ήπιες σε σχέση με τις άνω προκλήσεις και τους συγχαίρουμε γι αυτό!

Διαμαρτυρόμαστε για τη γενικότερη στάση και τις αποφάσεις του κ. Τσαγκαράκη και των βοηθών του κ. Χάμπα και κ. Μαρνέζου, οι οποίοι έκαναν πολλά λάθη εις βάρος της ομάδας μας στο αγωνιστικό και πειθαρχικό μέρος του παιχνιδιού.

Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ-Πανακρωτηριακός, δηλώνει πως δεν πρόκειται να παρεκκλίνει από τις αρχές για σωστή αθλητική παιδεία και την ανάπτυξη που μπορεί αυτή να φέρει σε μια κοινωνία και θα συνεχίσει να προωθεί αυτή τη φιλοσοφία, για το χανιώτικο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

 

Mikel Chania Delivery