Ορτέγκα, ο 3ος για ΟΦΗ

Football League 10 Ιουλίου 2017, 18:04

Έναν γνώριμο του ελληνικού ποδοσφαίρου απέκτησε ο ΟΦΗ, που ανακοίνωσε την αρχή της συνεργασίας του με τον Αρμίτσε Ορτέγκα.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός φόρεσε για δύο σεζόν τη φανέλα του Λεβαδειακού (2013-2015), στον οποίο υπήρξε συμπαίκτης με τον Μιλοσάβλιεφ, αλλά και με τον νέο τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Ηλία Κώτσιο.

Η ανακοίνωση του ΟΦΗ αναφέρει τα εξής:

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός Αρμίτσε Ορτέγκα (Armiche Ortega), θα είναι η τρίτη φετινή μεταγραφή του ΟΦΗ μετά τους Κουσκουνά και Σιώπη.

Ο 29 χρονος μεσοεπιθετικός (γεννημένος στις 12 Ιουνίου 1988), γνώριμος στο Ελληνικό κοινό από τη θητεία του στο Λεβαδειακό (2013-15), έστειλε υπογεγραμμένο το προσύμφωνο του με τον ΟΦΗ  του και τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στο Ηράκλειο, προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο για δυο χρόνια.

Ο Ορτέγκα υπήρξε συμπαίκτης στον Λεβαδειακό με τον Μιλοσάβλιεφ και τον σημερινό τεχνικό διευθυντή του ΟΦΗ Ηλία Κώτσιο, ενώ είχε απασχολήσει και πέρσι τον ΟΦΗ.

Για την απόκτηση του Ορτέγκα υπήρξε θετική εισήγηση από το Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος στο πρόσωπο του Ισπανού μεσοεπιθετικού βλέπει ένα γρήγορο επιθετικό και πολύ καλό ντριπλέρ για το δεξί άκρο της επίθεσης, αλλά και τη θέση πίσω απ τον φορ.

Ο Ορτέγκα την τελευταία αγωνιστική περίοδο είχε 35 παιχνίδια με την Ισπανική Burgos CF στην  Segunda División B.

 

Estrella
xoriatiko
Papantonakis Cards