Οριστική η διάλυση της ΠΑΕ

Πλατανιάς | 21 Σεπτεμβρίου 2020, 16:26

Με τη διάλυση της ΠΑΕ ισοδυναμεί η απόφαση του Πλατανιά να αποσύρει την συμμετοχή του μεταξύ άλλων και από την Φούτμπολ Λιγκ.

ARENA-SPORT-CAFE-LOGO

Παρελθόν, τουλάχιστον την παρούσα φάση και για τα επόμενα χρόνια αποτελεί η ΠΑΕ Πλατανιάς. Μια εταιρεία η οποία συστάθηκε πριν από 11 ακριβώς χρόνια, το καλοκαίρι του 2009, διαλύεται τα εξ ων συνετέθη μετά την απόφαση που λήφθηκε από την ομάδα του Πλατανιά να μη δηλώσει συμμετοχή ούτε στο τρίτο επαγγελματικό πρωτάθλημα της χώρας, αυτό της Φούτμπολ Λιγκ.

Πρόκειται για απόφαση η οποία κρίνεται ως αναμενόμενη με βάση τις εξελίξεις που έχουν σημειωθεί τις τελευταίες ημέρες. Από τη στιγμή άλλωστε που ο Πλατανιάς δε δήλωσε συμμετοχή στη Σούπερ Λιγκ 2, δεν θα μπορούσε -ίσως- να γίνει κάτι διαφορετικό ούτε στην Φούτμπολ Λιγκ, εκτός κι αν προέκυπτε κάτι εντελώς διαφορετικό…

Σε κάθε περίπτωση η ΠΑΕ ολοκληρώνει τον κύκλο της… Αυτό τον πολύ μεγάλο κύκλο που άνοιξε τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Οι εκλογές τον Ερασιτέχνη Πλατανιά αποκτούν από ‘δω και στο εξής μία άλλη διάσταση και όταν αυτές θα προκηρυχθούν, σίγουρα η διαδικασία που θα προκύψει, το αποτέλεσμα που θα έρθει, θα έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Μένει να οριστικοποιηθεί φυσικά το αγωνιστικό μέλλον του συλλόγου και πού ακριβώς θ’πλ αγωνίζεται η ομάδα, εάν αγωνιστεί, τη νέα περίοδο…

Estrella